Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τον δημοφιλή τραγουδιστή Εντ Σίραν, το να επικοινωνήσει κάποιος με την Μπιγιονσέ μέσω email είναι περίπου… επικίνδυνη αποστολή! Ο Βρετανός τραγουδοποιός, ο οποίος έπεισε την πιο καλοπληρωμένη γυναίκα στην ποπ σκηνή αυτήν τη στιγμή να τραγουδήσει σε ένα ρεμίξ του «Perfect», περιέγραψε στους δημοσιογράφους τις περιπέτειες που πέρασε μέχρι να έρθει σε επαφή μαζί της. «Αλλάζει ηλεκτρονική διεύθυνση κάθε βδομάδα», είπε. «Είναι πολύ καλή στο να κρύβεται!».

(…) Επιστολές ποτισμένες με δάκρυα; Θα μπορούσε. Σίγουρα πρόκειται για σπαρακτικά γράμματα που έστελνε η Γκρέτα Γκάρμπο στη Σουηδή φίλη της, κόμισσα Χέρκε Βαχτμάιστερ, για να της εκφράσει την απέραντη μοναξιά και μελαγχολία που βίωνε στην Αμερική και την κινηματογραφική βιομηχανία. Τριάντα έξι επιστολές της αινιγματικής σταρ θα βγουν σε δημοπρασία στις 12 Δεκεμβρίου από τον οίκο Σόθμπις μαζί με φωτογραφίες της, και εκτιμάται ότι θα πωληθούν γύρω στις 20.000 λίρες.

(…) «Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Σήμερα το πρωί η μητέρα μου απεβίωσε. Μόλις την προηγούμενη Δευτέρα την είχα δει και είμαι σοκαρισμένος. Καλό ταξίδι, μαμά. Ευχαριστώ για τα πάντα. Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Με αγάπη, Ελτον». Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ελτον Τζον δημοσιοποίησε τον θάνατο της μητέρας του, με την οποία δεν μιλούσαν για σχεδόν μία δεκαετία και οι σχέσεις τους είχαν κάπως αποκατασταθεί τους τελευταίους μήνες. Η Sheila Farebrother έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή