ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαλύουν τα σύννεφα Κυρ. Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο προέδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την δενδροφύτευση στα Λευκά Όρη. Πρόκειται για μία από τις τελευταίες επιθυμίες του Επίτιμου προέδρου της ΝΔ, αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την δενδροφύτευση των Λευκών Ορέων της Κρήτη κάτι που Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη έκαναν πράξη με την παρουσία τους. 

Το τετ α τετ ήρθε σε μία συγκυρία ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς η απόφαση του προέδρου της ΝΔ που δημοσιοποίηθηκε στην Καθημερινή της Κυριακής, πως δεν προτίθεται να συμπεριλάβει την αδερφή του σε ένα μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο, πυροδότησε κύκλο σεναρίων για την σχέση των δύο τέκνων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο θερμός ασπασμός των δύο αδερφών και η φωτογραφία που ανήρτησε στο twitter η κ. Μπακογιάννη με τον αδερφό της, συμβάλλει στη διάλυση των όποιων φημών.

Το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει αναλάβει την οικολογική πρωτοβουλία στα Λευκά Ορη της Κρήτης, σε συνεργασία με την με διάφορες περιβαλλοντολογικές οργανώσεις με το μεγάλο έργο να περιλαμβάνει τρια σημαντικά έργα: τη δημιουργία μονοπατιών, τη δημιουργία βοτανικών κήπων αρωματικών φυτών και την πρωτότυπη οικολογική αποκατάσταση.

To tweet της Ντόρας Mπακογιάννη: 

 

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ