Εισβολή αντιεξουσιαστών σε ομιλία του Γιάννη Δραγασάκη

Εισβολή αντιεξουσιαστών σε ομιλία του Γιάννη Δραγασάκη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομάδα 15 με 20 αντιεξουσιαστών εισέβαλε στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου Υμηττού και διέκοψε την ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές φώναξαν συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των κρατουμένων και ανήρτησαν πανό στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.». Παράλληλα, πέταξαν φυλλάδια στα οποία αναγράφονταν μηνύματα όπως «νίκη στον αγώνα των κρατουμένων».

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των παρευρισκομένων στην ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο κ. Δραγασάκης ζήτησε από τους αντιεξουσιαστές να ολοκληρώσουν την παρέμβαση τους.

Αφού αποχώρησε η ομάδα των αντιεξουσιαστών, ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε όσους δεν αποχώρησαν για την υπομονή τους και ψυχραιμία τους, ενώ σχολιάσε πως «και αυτά δικά μας παιδιά είναι». Στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολίασε χαρακτηριστικά:

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή