Εξώδικο Σπυράκη: Να ζητήσει συγγνώμη εντός 2 ημερών ο Καμμένος

Εξώδικο Σπυράκη: Να ζητήσει συγγνώμη εντός 2 ημερών ο Καμμένος

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόσυρση όσων ανήρτησε εις βάρος της στο twitter και δημόσια έκφραση συγγνώμης εντός 2 ημερών ζητεί από τον Πάνο Καμμένο η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, με το εξώδικο που απέστειλε σήμερα προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας.

Η κυρία Σπυράκη χαρακτηρίζει «άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές» τις δηλώσεις του κ. Καμμένου.

Τον κατηγορεί, επιπλέον, ότι τροποποίησε (αφαιρώντας άλλους συναδέλφους της από το πλάνο) φωτογραφία που την εικόνιζε με τον καταδικασθέντα Άκη Τσοχατζόπουλο, κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής αποστολής.

«Αυτή η δημοσίευση ήταν η άμεση και καταφανώς παιδιάστικη αντίδρασή σας στην εύλογη απορία όλου του ελληνικού λαού γιατί ο κ. Τσίπρας εδώ και 5 ημέρες παραμένει σιωπηλός μπροστά στις αποκαλύψεις ότι καταθέσατε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεστε», αναφέρει η κυρία Σπυράκη.

Και το εξώδικο καταλήγει ως εξής:

Σας καλώ (…) όπως  αποσύρετε τις ως άνω δηλώσεις σας και προβείτε σε ρητή και δημόσια συγγνώμη προς το πρόσωπό μου, το αργότερο εντός 2 ημερών, η οποία θα αναφέρει επί λέξει τα εξής: «Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ευρωβουλευτή και Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη. Η κα Σπυράκη ουδέποτε έλαβε μαύρα χρήματα κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού της βίου, δεν αμείβεται από τη Νέα Δημοκρατία και ουδεμία σχέση είχε ή έχει με σκάνδαλα ή υπό έρευνα υποθέσεις από την ημέρα που εργάζεται, ήτοι από 1/2/1992 έως σήμερα αλλά ούτε και προγενέστερα».

Σε αντίθετη περίπτωση, σας δηλώνω ότι θα ασκήσω άμεσα τα νόμιμα δικαιώματά μου ενώπιον των αρμόδιων αστικών και ποινικών Δικαστηρίων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή