Χειροβομβίδα βρέθηκε έξω από την κατοικία εκδότη στα Βριλήσσια

Χειροβομβίδα βρέθηκε έξω από την κατοικία εκδότη στα Βριλήσσια

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροβομβίδα έξω από την κατοικία του εκδότη Νίκου Καραμανλή, ιδιοκτήτη της εταιρίας MK MEDIA Group στα Βριλήσσια, εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου και βρέθηκε με την περόνη, ενώ τους αστυνομικούς ενημέρωσε ο ίδιος ο εκδότης.

Οπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση εφημερίδας του εκδότη η χειροβομβίδα είχε τοποθετηθεί σε φωτισμένο σημείο κοντά στο φυλάκιο του σπιτιού.

Παραλήφθηκε από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μεταφέρθηκε στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Ασφάλεια.

«Δυστυχώς στο παρελθόν είχαμε και έχουμε δεχθεί απειλές όπως και άλλοι συνάδελφοι. Ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, τα έχουμε αναφέρει πρόσφατα στον Αρχηγό της Αστυνομίας και σε άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκδότης, Νίκος Καραμανλής και συνέχισε: «Γύρισα μετά τη μία τα μεσάνυχτα στο σπίτι μου, όπου είδα τη χειροβομβίδα και ενημέρωσα τον αστυνομικό. Πάντα είμαι προσεκτικός γιατί έχω δεχθεί απειλές στο παρελθόν. Στο φυλάκιο που είναι στη γωνία του σπιτιού μου παλαιότερα υπήρχε φύλακας όμως τα τελευταία δύο χρόνια δεν υπάρχει.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ήταν ένα μήνυμα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι οι κάμερες έχουν καταγράψει το συμβάν, επισημαίνοντας πως το υλικό, το εξετάζουν ήδη οι Αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή