Αστέρια σε όλα τα σχολεία!

2' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκαεννιά χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής”. Με μία συμβολική δωρεά των €2 μπορούμε να  αποκτήσουμε το δικό μας αστέρι και να γράψουμε την Ευχή μας για τα παιδιά που πάσχουν από μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Τόσο απλά, ένα χάρτινο αστέρι “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης. Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, μάς επιτρέπει να καλύπτουμε από τα έσοδα του προγράμματος πάνω από τις μισές Ευχές κάθε χρονιάς. Το Αστέρι της Ευχής υλοποιείται σε όλα τα σχολεία και σε πλήθος φορέων και επιχειρήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να γίνουν μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης!

Την τρέχουσα περίοδο όλοι μας αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες, αλλά υπάρχουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν επιπλέον και το πρόβλημα υγείας του παιδιού τους. Γι’ αυτό, καλούμε όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της χώρας να μας στηρίξουν, παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” και να ενισχύσουν έτσι τον αγώνα των λιγότερο τυχερών παιδιών με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, η Αστερομέρα 2017, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του προγράμματος σε σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εταιρείες αλλά και ιδιωτικούς φορείς, σε όλη τη χώρα. Χάρη στην αφοσίωση και την ομαδική δουλειά περισσότερων από 100 εθελοντών και φίλων του Οργανισμού, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, xιλιάδες αστέρια, χάρακες και εκπαιδευτικά φυλλάδια, καταμετρήθηκαν και συσκευάστηκαν, για να είναι έτοιμα για αποστολή σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ο Μάρκος Σεφερλής παραμένει και φέτος ο Αστερούλης του Προγράμματος διαδίδοντας το μήνυμα Αγάπης του Αστεριού της Ευχής.

Το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, μεταφέρει σε μικρούς και μεγάλους, ένα μήνυμα πολύ ουσιαστικό και βαθιά εκπαιδευτικό: Το υγιές παιδί για το άρρωστο παιδί. Ο Μάρκος Σεφερλής, στηρίζει το έργο μας εδώ και χρόνια. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που τον έχουμε κοντά μας  ως Αστερούλη, για να βοηθήσει να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της χώρας!  Όλοι μαζί ενωμένοι, με μια μικρή κίνηση αγάπης, μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερα από τα 600 παιδιά που νοσούν ετησίως”, δήλωσε η Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του MakeAWish (ΚάνεΜιαΕυχή Ελλάδος)

Κατά τη διάρκεια της Αστερομέρας βραβεύτηκαν τα παρακάτω σχολεία για τη μεγάλη συμμετοχή τους, ενώ μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα σχολεία που διακρίθηκαν!

Γενικό Ειδικό Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής: Νηπιαγωγείο BODIN

Βραβεία Μεγάλης Συμμετοχής       

1ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής      Mποδοσάκειο Δημοτικό Σχολείο Κολλεγίου Αθηνών

2ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής      Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο

2ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής      Νέα Γενιά Ζηρίδη

3ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής      Γυμνάσιο Ανατόλια

Από το 1997 έως και σήμερα, ο Οργανισμός έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.800 μαγικές Ευχές παιδιών ενώ περισσότερες από τις μισές Ευχές υιοθετούνται μέσα από το Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής! Ο αριθμός των παιδιών που μας έχουν ανάγκη, καθημερινά αυξάνεται γι’ αυτό καλούμε όλον τον κόσμο να μας υποστηρίξει αγοράζοντας Αστέρια Ευχής, με σκοπό να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε ακόμα περισσότερες Ευχές!

Χορηγοί του προγράμματος για το 2017 είναι οι εταιρείες ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε. Teleperformance Hellas και Online Sales.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία DOUSIS COM για την υποστήριξη στην εκτύπωση του υλικού.

Χορηγοί της Αστερομέρας ήταν το Bread Factory και DIEM Ε.Π.Ε., ενώ ευχαριστούμε πολύ τη Νικολέτα Μίγγο για τη φωτογραφική κάλυψη.

Μοιραστείτε και εσείς τη Θεραπευτική Δύναμη μίας Ευχής!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210  9637660 & 7 (εσωτ. 206, 207, 209, 103), 6946 856 934

Email: [email protected]

www.wishstar.gr, www.makeawish.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή