Ένα μπουφάν «ζεσταίνει» πάνω από 600 απροστάτευτα παιδιά

Ένα μπουφάν «ζεσταίνει» πάνω από 600 απροστάτευτα παιδιά

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χιλιάδες είναι τα απροστάτευτα παιδιά στην Ελλάδα τα οποία από τη βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους έχουν έρθει αντιμέτωπα με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Παιδιά που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη ή ακόμα και κακοποίηση. Παιδιά με αβέβαιο μέλλον.

H Κιβωτός του Κόσμου ιδρύθηκε το 1998, με σκοπό να δημιουργήσει μια φωλιά στοργής για αυτά τα παιδιά. Σήμερα φιλοξενεί 600 απροστάτευτα παιδιά που προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες ή είναι ορφανά και σε συνεργασία με Εισαγγελίες Ανηλίκων, φορείς προστασίας και υπηρεσίες για τα δικαιώματα των παιδιών, αναλαμβάνει το μεγάλωμα των ανηλίκων σε σπίτια φιλοξενίας σε Αθήνα, Πειραιά, Ήπειρο και Χίο. Κύριο μέλημά της είναι να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τις βασικές ανάγκες των παιδιών, αναλαμβάνοντας την καθημερινή τους σίτιση, ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη, την εκπαίδευσή τους, αλλά και τη συνεχή επιμόρφωση των γονιών τους – όπου υπάρχουν- μέσα από υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης.

Αν θες και εσύ να βοηθήσεις το έργο της «μεγάλης οικογένειας» της Κιβωτού μπορείς απλά να αγοράσεις παιδικά ρούχα και μπουφάν από την INTERSPORT. Με κάθε δική σου αγορά η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής αθλητικών ειδών στον κόσμο θα μπορέσει «ζεστάνει» τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου προσφέροντάς τους 600 μπουφάν.

Η τεράστια διαθέσιμη ποικιλία που προσφέρει η INTERSPORT ακόμα και στις παιδικές κατηγορίες ρούχων, θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο ένδυμα που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να καλυφθούν και οι ανάγκες παιδιών που το έχουν ανάγκη. Έτσι, επιλέγοντας ανάμεσα σε παιδικά μπουφάν, φόρμες, ζακέτες και κολάν, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, γίνεσαι κοινωνός της 20ετούς προσπάθειας του ιδρύματος και συμπαραστάτης στη φροντίδα των παιδιών. Τα παραπάνω ενδύματα είναι διαθέσιμα σε πολύ προσιτές τιμές στο ειδικά διαμορφωμένο Εshop της INTERSPORT αποκλειστικά για την Κιβωτό. Ενδεικτικά, αγοράζοντας ένα παιδικό μπουφάν McKINLEY  μόνο με 29,99€ ή ανδρικά και γυναικεία μπουφάν ίδιας μάρκας μόνο με 39,99€ μπορείς να συνεισφέρεις και εσύ στο πολύτιμο έργο της Κιβωτού.

Τέλος, η Κιβωτός του Κόσμου ανακηρύχθηκε κορυφαία ΜΚΟ για το 2016 ανάμεσα σε 68 οργανισμούς και επελέγη στο πλαίσιο του θεσμού Superbrands για την πολυετή δράση, προσφορά και αξιοπιστία της. Άξονας στο έργο της Κιβωτού σύμφωνα με τον ιδρυτή της π. Αντώνιο Παπανικολάου είναι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, οι ισότιμες σχέσεις και η έννοια της αγάπης χωρίς ανταλλάγματα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή