Ο ιδανικός συνδυασμός μακιγιάζ + μαλλιά που θέλουμε να κάνουμε τις γιορτές

Ο ιδανικός συνδυασμός μακιγιάζ + μαλλιά που θέλουμε να κάνουμε τις γιορτές

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oι γιορτές πλησιάζουν και εμείς έχουμε βρει ήδη έναν αγαπημένο συνδυασμό μακιγιάζ και χτενίσματος που θα εφαρμόσουμε για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Η ιδέα έρχεται από το fashion show του Elie Saab και ενώ η πρώτη σκέψη είναι "άλλος ένας συνδυασμός σινιόν με smokey eyes", στην ουσία υπάρχουν οι ξεχωριστές εκείνες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ο Tom Pecheux ήταν ο make up artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ, δημιουργώντας ένα ονειρικό αλλά και σέξι αποτέλεσμα. Για αρχή χρησιμοποιήσε μαύρο μολύβι στο μέσα κατω βλέφαρο, μαύρο gel eyeliner κοντά στις βλεφαρίδες και μάσκαρα. Στη συνέχεια δημιούργησε smokey μάτια απλώνοντας μαύρο μολύβι, ενισχυμένο από πάνω με μαύρη σκιά.

Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι ο Pecheux χρησιμοποίησε δυο διαφορετικά χρώματα γκλίτερ. Το πρώτο ήταν ένα antique χρυσό pigment σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και γύρω από τις κάτω βλεφαρίδες. Το δεύτερο ήταν το M.A.C. 3D Silver Reflects, ένα ολογραφικό γκλίτερ με το οποίο χρωμάτισε τις εξωτερικές γωνίες των ματιών μέχρι και τα κόκαλα στα μήλα, σαν εναλλακτικό highlighter.

Ο ιδανικός συνδυασμός μακιγιάζ + μαλλιά που θέλουμε να κάνουμε τις γιορτές-1
Ο ιδανικός συνδυασμός μακιγιάζ + μαλλιά που θέλουμε να κάνουμε τις γιορτές-2

Tο σινιόν του hairstylist Orlando Pita δεν ήταν μια συνηθισμένη sleek εκδοχή, αλλά αντίθετα είχε όγκο, τόσο όσο να φαίνεται μοντέρνο και όχι ρετρό. Αυτό αφενός επιτεύχθηκε με το γεγονός ότι τα μαλλιά δουλεύτηκαν προς τα πίσω με τα δάχτυλα, αφετέρου με το ότι δεν πιάστηκαν σε κοτσίδα πριν γυρίσουν σε κότσο -η κοτσίδα τραβάει τα μαλλιά και έτσι αυτά κολλάνε στο κεφάλι.

Το καλύτερο, όμως, εφέ ήταν στο δέσιμο, καθώς οι άκρες δεν τυλίχτηκαν σε bun όλες μαζί, αλλά κάθε μια ξεχωριστά πιάστηκε με τσιμπιδάκι, χαρίζοντας ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή