Η «Λερναία Υδρα» του ΠΑΟ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιβολή ποινών στον Παναθηναϊκό για τη μη καταβολή των οφειλομένων ζήτησε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, απειλώντας ευθέως με αφαίρεση βαθμών τους «πράσινους» εάν δεν τακτοποιήσουν άμεσα τις υποχρεώσεις τους προς τον πρώην παίκτη τους. Ο Γερμανός αμυντικός έχει λαμβάνειν 498.000 ευρώ και πιέζει για να εξοφληθεί, αλλά η διαδικασία που έχει ακολουθηθεί από το δικαστήριο σε ανάλογες περιπτώσεις δίνει μια ακόμη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να αποφύγει τις περαιτέρω συνέπειες, αρκεί βεβαίως να φανεί συνεπής στο μέλλον.

Η κίνηση της πλευράς του Βέμερ δεν αιφνιδίασε τους δικηγόρους της ομάδας, οι οποίοι εκτιμούν ότι το δικαστήριο θα διατάξει την καταβολή του ποσού σε συγκεκριμένες δόσεις, χωρίς μέχρι τότε να επιβάλλουν ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναμονή εξελίξεων και στο θέμα του Τσάβες. Η πρώτη επαφή του ανθρώπου που έστειλε στην Αργεντινή ήταν με τον μάνατζέρ του και έγινε σε καλό κλίμα, καθώς εμφανίστηκε και αυτός αντίθετος με την απόφασή του να επιστρέψει στην πατρίδα του χωρίς άδεια.

Αργά χθες το βράδυ ώρα Ελλάδος αναμενόταν να γίνει συνάντηση και με τον ίδιο τον Τσάβες, με πιθανότερη εξέλιξη μια προσπάθεια για «βελούδινο διαζύγιο» παρά την επιστροφή του.

Ο Κουρμπέλης

Σήμερα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του Κουρμπέλη στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός των «πράσινων» ανέβασε ρυθμούς στη χθεσινή προπόνηση χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις κι αν βγάλει σήμερα όλο το πρόγραμμα, θα τεθεί την Κυριακή στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Οι πιθανότητες να παίξει ο Κουρμπέλης είναι πολλές, ενώ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή των Μολέντο και Βιγιαφάνες. Οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Κότσαρης έκαναν ατομικό και οι Λουτσιάνο, Σιλά, Μπουζούκης θεραπεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή