FRANCK MULLER Vanguard Carbon

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαύρο σαν το κάρβουνο, αφού είναι όντως φτιαγμένο από άνθρακα, αυτό το μοντέλο απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτικούς. Για πρώτη φορά ο οίκος Franck Muller παρουσιάζει ένα καινοτόμο μοντέλο και το εντάσσει στην εντυπωσιακή συλλογή Vanguard. Η κάσα του Vanguard Carbon είναι κατασκευασμένη από άνθρακα, υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροπορία, στον στρατό, στη Formula 1 και στην αεροναυπηγική χάρη στην εξαιρετική του αντοχή και το μικρό του βάρος.

FRANCK MULLER Vanguard Carbon-1

Η κατασκευή της κάσας αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους μηχανικούς της Franck Muller καθώς κόβεται από ένα κομμάτι άνθρακα. Και το ενδιαφέρον είναι ότι καθεμία κάσα είναι μοναδική, επειδή τα ανθρακονήματα δημιουργούν κάθε φορά διαφορετικούς κυματισμούς.

FRANCK MULLER Vanguard Carbon-2

Το Vanguard Carbon έχει το γνώριμο σχήμα Cintrée Curvex σε διαστάσεις 44 mm x 53,7 mm και πάχος 12,8 mm και περικλείει έναν ωραία φινιρισμένο αυτόματο μηχανισμό, τον Calibre FM 0800 με συχνότητα 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και αυτονομία 42 ωρών.

FRANCK MULLER Vanguard Carbon-3

Το εντυπωσιακό καντράν σε μαύρο χρώμα φέρει ευμεγέθεις απλικέ αραβικούς αριθμούς με μαύρο περίγραμμα. Οι σχεδιαστές φρόντισαν να επιστρώσουν με λευκή Superluminova τις αιχμές των τριών δεικτών, εξασφαλίζοντας άριστη ανάγνωση της ώρας σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Στο 6 εμφανίζεται η ημερομηνία σε στρογγυλό παράθυρο.

FRANCK MULLER Vanguard Carbon-4

Δυναμικό, στιβαρό, ελαφρύ και αρρενωπό, το Vanguard Carbon τυλίγεται γύρω από τον καρπό με ένα high-tech λουράκι από καουτσούκ και ύφασμα cordura. Εκτός από την all-black έκδοση κυκλοφορεί και με λεπτομερειες σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Franck Muller.

Αποκλειστική διάθεση: Franck Muller Boutique – Kassis (τηλ.: 210-3628003)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή