«Μωβ καληνύχτες» στον Πειραιά

«Μωβ καληνύχτες» στον Πειραιά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίρνει τις «Μωβ Καληνύχτες» της και κατεβαίνει στον Πειραιά, στη μουσική σκηνή «Κρεμλίνο» για δύο live σήμερα το βράδυ και την επόμενη Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Η ταλαντούχα τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη θα παρουσιάσει δικά της τραγούδια αλλά και κομμάτια άλλων συνθετών που αγαπάει και έχει διασκευάσει μέσα από τα δικά της μουσικά φίλτρα. Επίσης, θα συστήσει στο κοινό τη δεύτερη προσωπική της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μωβ Καληνύχτες», που δίνει και τον τίτλο του live. Μελωδίες ποτισμένες με ένταση και πάθος και στίχοι γεμάτοι ενέργεια, άλλοτε θυμωμένοι κι άλλοτε λυρικοί όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή, χαρακτηρίζουν τη νέα αυτή δουλειά.

«Γράφω τραγούδια για να μην ξεχνάω να θυμάμαι», λέει η Παυλίνα Βουλγαράκη, που ξεκίνησε να τραγουδάει πριν από μερικά χρόνια σε μπαράκια και μικρές μουσικές σκηνές μέχρι που κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ «Εδώ». Η ωραία αυτή ερωτική μπαλάντα έκανε πολλούς να προσέξουν το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο. Ο ήχος της, έντεχνο ροκ με μεσογειακά στοιχεία, έχει φρεσκάδα, οι στίχοι της είναι καλοδουλεμένοι και βασισμένοι, όπως η ίδια έχει πει, σε δικά της βιώματα, και η φωνή της έχει ένα πολύ ιδιαίτερο γρέζι που τη χαρακτηρίζει. Με αυτά τα συστατικά χτίζει σιγά σιγά ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον προσωπικό ύφος.

​«Κρεμλίνο», Καραΐσκου 119, Πειραιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή