ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Στην τελική ευθεία για το Συνέδριο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η ΝΔ μπαίνει στην τελική ευθεία για το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων. Η οργάνωση του κόμματος της ΝΔ κινείται πλέον σε συνεδριακούς ρυθμούς καθώς πάνω από 3000 σύνεδροι αναμένεται να συμμετάσχουν στις συνεδριακές εργασίες, προκειμένου να επικαιροποιήσουν και να εγκρίνουν το κυβερνητικό προγραμματικό πλαίσιο. 

Ο Γραμματέας του Κόμματος κ. Λ. Αυγενάκης, οι Γραμματείες του Κόμματος και οι Τομεάρχες της ΝΔ εργάζονται για την επιτυχία των εργασιών του Συνεδρίου. Αιχμή του δόρατος των εργασιών ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Γ. Στεργίου και οι συνεργάτες του και τη στήριξη του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στ. Κονταδάκη. Και βέβαια όλα αυτά υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κ. Χατζηδάκη.

Tην ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διαγραμματειακού της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες των 6 παράλληλων θεματικών εκδηλώσεων με θέμα «Το Κοινωνικό Συνέδριο» για ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα:

α) σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας,

β) η συμβολή και η ενεργός συμμετοχή των Ελλήνων της διασποράς στην ανάταξη της χώρας μας,

γ) αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής στην τρίτη ηλικία,

δ) παροχή αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη μέσω ενός σύγχρονου και διαφανούς πλαισίου για τον εθελοντισμό,

ε) ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής και στ) άμεσες δράσεις για τα άτομα με αναπηρία για ποιότητα ζωής και κοινωνική ένταξη.   

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ