5 passé κομμάτια για το skinny τζιν σου

5 passé κομμάτια για το skinny τζιν σου

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσo κολλημένες είμαστε με το skinny τζιν μας; Όσο κι αν προσπαθήσαμε να το απαρνηθούμε η αλήθεια είναι πως δεν πήγε πουθενά. Κι όσες φορές κι αν το αντικαταστήσαμε με κομμάτια καμπάνα, ψηλόμεσα mom jeans ή boyfriend η λατρεία μας για το συγκεκριμένο στυλ παραμένει αξεπέραστη.

Ωστόσο οι ''ειδικοί'' της μόδας δεν μας αφήνουν να καθυσηχάσουμε… Απορρίπτοντας κάποια κομμάτια ως παρωχημένα, οι style setters ανανεώνουν τα σύνολά μας με πιο ''φρέσκιες'' προτάσεις ώστε να δείχνουμε συντονισμένες με τις τάσεις της σεζόν. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά και να ''ψωνίσουμε'' τις εναλλακτικές.

1.Ξεχάστε τα tank tops και τα πολύ στενά κομμάτια αφού στερούνται φινέτσας και κομψότητας. Για έναν πιο chic συνδυασμό μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με μια ρομαντική μπλούζα με φουσκωτά μανίκια ή ένα βελούδινο κρουαζέ κορμάκι με φλοράλ μοτίβα.

5 passé κομμάτια για το skinny τζιν σου-1

Zara €29,95

2.Για μια βραδινή έξοδο ξεχάστε τις ψηλές πλατφόρμες, αφού ο συγκεκριμένος συνδυασμός ανήκει -ελπίζουμε για πάντα- στο παρελθόν. Τα διάσημα κορίτσια της μόδας προτείνουν ένα κομψό ζευγάρι γόβες που θα αναβαθμίσει αμέσως το σύνολό σας για μια πιο elegant εμφάνιση.

5 passé κομμάτια για το skinny τζιν σου-2

Tsakiris Mallas €69

3.Αντί για ένα cropped σακάκι ή ένα κοντό δερμάτινο τζάκετ επενδύστε σε πιο μακριά μήκη. Μια καμπαρντίνα μέχρι το γόνατο ή ένα μάξι βελούδινο κιμονό θα δώσει μια καλύτερη ισορροπία στο σύνολό σας. 

5 passé κομμάτια για το skinny τζιν σου-3

Η&Μ €199

4. Ξεχάστε τα ψηλά πέδιλα με μπαρέτα που δένουν στον αστράγαλο ή αυτά με τα πολλά δερμάτινα λουράκια και προτιμήστε ένα υπέροχο ζευγάρι φλατ σατέν ή βελούδινα παπούτσια με πέτρες ακόμα και για μια βραδινή έξοδο.

5 passé κομμάτια για το skinny τζιν σου-4

Mango €39,99

5. Δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα για το τζιν σωλήνα από αυτή που κόβεται το πόδι στον αστράγαλο με ένα μποτάκι. Για να αποφύγεται την στιλιστική ''καταστροφή'' προτιμήστε μια πιο ψηλή μπότα ή ένα slouchy στυλ.

5 passé κομμάτια για το skinny τζιν σου-5

Gianvito Rossi €1220

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή