Μπορείς να αποκτήσεις τις συλλογές του οίκου Céline πλέον και online

Μπορείς να αποκτήσεις τις συλλογές του οίκου Céline πλέον και online

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φανατικές του οίκου Céline επιτέλους μπορούν να αποκτήσουν την αγαπημένη τους τσάντα με το πάτημα ενός κουμπιού! Παρά τις προσπάθειες του γαλλικού οίκου πολυτελών ειδών να παραμείνει πιστός στον παραδοσιακό τρόπο πώλησης των προϊόντων του, τα νέα δεδομένα στον τομέα των αγορών φαίνεται πως τον ανάγκασαν τελικά να υποκύψει στην ταχύτητα και στα προνόμια που χαρίζει το on-line shopping.

Ο όμιλος Kering, κάτω από την ομπρέλα του οποίου βρίσκεται ο οίκος, είδε τεράστια αύξηση μέσα στο 2017 κι αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στα brands τα οποία διαθέτουν ήδη τα προϊόντα τους online. Όπως ήταν αναμενόμενο ο όμιλος επιστρατεύτηκε ώστε να ενταχθεί και η Céline στη λίστα αυτή με τις εταιρείες που διαθέτουν τις συλλογές του μέσω Internet και σημειώνουν υψηλά κέρδη.

Πλέον οι πιστές φαν του οίκου θα μπορούν μέσω του επίσημου site του οίκου Céline.com να αποκτήσουν την τρέχουσα συλλογή που είναι διαθέσιμη και στις μπουτίκ. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει αρχικά από τη Γαλλία, μέσα στο μήνα που διανύουμε, ενώ στις αρχές του 2018 θα μπορεί να εξυπηρετήσει όλη τη Ευρώπη. Μέχρι το 2019 ο οικος θα διανέμει τα προϊόντα του μέσω του online shop της σε όλο τον πλανήτη.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή