Ώρα για χριστουγεννιάτικες αγορές

Ώρα για χριστουγεννιάτικες αγορές

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χριστούγεννα! Εφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που ακόμα και οι μεγάλοι χαίρονται σαν παιδιά. Οι μέρες γεμάτες, κυλάνε γρήγορα και ο χρόνος ίσα που φτάνει να επισκεφθούμε φίλους, να φτιάξουμε γλυκά και να παίξουμε επιτραπέζια μπροστά στο τζάκι με καλή παρέα.

Αν δε είμαστε και άνθρωποι της τελευταίας στιγμής, τότε πραγματικά τρέχουμε και δεν φτάνουμε, ειδικότερα αν πρέπει να αγοράσουμε και δώρα. Μάλιστα, για όσους έχουν οικογένεια, τα ψώνια των Χριστουγέννων μετατρέπονται σε ολοήμερη εξόρμηση στα μαγαζιά, με την κούραση να χτυπάει κόκκινο.

Αντί λοιπόν να καταντήσουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές «μαραθώνιο» μπορούμε να βρεθούμε στο κοντινό μας κατάστημα INTERSPORT και να ψωνίσουμε δώρα που θα κάνουν τη ζωή των δικών μας ανθρώπων καλύτερη. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από αυτό που μας παρακινεί να ασχοληθούμε με ένα χόμπι ή ένα άθλημα.

Ετσι, είναι σίγουρο πως θα πείσουμε τη μαμά να ξεκινήσει τελικά τζόκινγκ κάνοντάς της δώρο ένα καινούριο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, αλλά κι ο μπαμπάς είναι σίγουρο πως δεν θα αποχωρίζεται το μπουφάν με τη fleece επένδυση ούτε μέσα στο σπίτι.

Όσο για τα παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία ολοκαίνουρια μπάλα ποδοσφαίρου ή μια ροζ τούλινη φούστα μπαλέτου. Κι αν η οικογένειά μας αγαπά τα χειμερινά σπορ  η μεγάλη γκάμα των Intersport σε εξοπλισμό βουνού θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό.

Αλλά και για τους πιο αγαπημένους μας φίλους και για όσους γιορτάζουν τις επόμενες μέρες,  η INTERSPORT αποτελεί των ιδανικό προορισμό για τα μικρά δώρα της τελευταίας στιγμής.

Από αθλητικά παπούτσια και μπουφάν, έως γάντια, σκούφους και αξεσουάρ για κάθε σπορ σε πολύ καλές τιμές είναι σίγουρο πως με μια επίσκεψη σε ένα από τα 50 καταστήματα της εταιρείας, θα ξεμπερδέψουμε μια και καλή με τα χριστουγεννιάτικά μας  ψώνια. Και θα μας μείνεις άπλετος χρόνος για ξεκούραση και βόλτες.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή