Η γκαλερί YellowKorner εγκαινίασε το χώρο της στην Αθήνα

Η γκαλερί YellowKorner εγκαινίασε το χώρο της στην Αθήνα

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γκαλερί YellowKorner, που δημιουργήθηκε για να κάνει την τέχνη της φωτογραφίας προσιτή σε όλους, εγκαινίασε το χώρο της στην Αθήνα.

Οι φωτογραφίες. σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και σε εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης, καλύπτουν όλα τα διεθνή καλλιτεχνικά ρεύματα.

Με περισσότερες από 80 γκαλερί σε 35 χώρες, η YellowKorner εκπροσωπεί αναγνωρισμένα και νέα ονόματα στην καλλιτεχνική φωτογραφία, με έργα σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Ψιλάκης και η Μαρίνα Βερνίκου.

H Veuve Clicquot Yellow Label, με motto “Yellow brings Joy to the World”, έδωσε το δικό της «χρώμα», κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια στα εγκαίνια.

H YellowKorner δημιουργήθηκε με στόχο να κάνει την τέχνη της φωτογραφίας προσιτή σε όλους.  Στους  χώρους της παρουσιάζονται προς αγορά έργα περισσότερων από 250 διακεκριμένων καλλιτεχνών σε περιορισμένο, αριθμημένο αριθμό αντιτύπων με πιστοποιητικό γνησιότητας, σε τιμές που ξεκινάνε από 39€.

Με ορμητήριο τη Γαλλία, παρουσία με περισσότερες από 80 γκαλερί σε 35 χώρες,  και με την υποστήριξη διακεκριμένων συμβούλων τέχνης, η YellowKorner αφιερώνει το χώρο της τόσο της αναζήτηση νέων καλλιτεχνών όσο και σε αναγνωρισμένα ονόματα στη σύγχρονη και παραδοσιακή καλλιτεχνική φωτογραφία. Η γκαλερί παρουσιάζει ένα πανόραμα των πιο σύγχρονων διεθνών τάσεων στη φωτογραφία, και την κάνει προσβάσιμη σε μια νέα γενιά συλλεκτών.

Η πρώτη έκθεση της YellowKorner Athens περιλαμβάνει 1.000 έργα περισσότερων από 250 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Slim Aarons, Oliviero Toscani, Yann-Arthus  Bertrand, Laurent Dupuic, Bernard Hartmann και άλλοι. Παράλληλα, παρουσιάζονται και δύο Έλληνες καλλιτέχνες: ο Γιάννη Ψιλάκης, που έφυγε νωρίς, και η Μαρίνα Βερνίκου. Έργα τους συμπεριλαμβάνονται στην μόνιμη συλλογή της Yellow Korner.

Τα εγκαίνια της YellowKorner Athens έγιναν στις 5 Δεκεμβρίου, παρουσία διακεκριμένων προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, ο Νίκος Βερνίκος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Σπύρος Σούλης, η Τίτη και η Νίνα Ψιλάκη, η Μαίρη και ο Κάρολος Φιξ, η Τίνα Δασκαλαντωνάκη, η Τιτίνα Πατέρα, η Σοφία Δοξιάδη και πλήθους κόσμου που απόλαυσε τη δημιουργική ατμόσφαιρα μέχρι αργά το βράδυ.

Η εκλεπτυσμένη σαμπάνια πιστή στην κληρονομιά της δημιουργού της πιστεύει πολύ έντονα ότι υπάρχει μόνο μια ποιότητα, η καλύτερη. Έτσι προάγοντας την αριστεία και με έντονα τα στοιχεία της κομψότητας και της διακριτικής πολυτέλειας, η γαλλική σαμπάνια Veuve Clicquot με motto “Yellow brings Joy to the World”, δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει αυτό το σημαντικό αυτό καλλιτεχνικό γεγονός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή