Ευαγγελία Αραβάνη: To ”My Style Rocks”, η σύγκριση με την Ζέτα και ο έρωτας

Ευαγγελία Αραβάνη: To ”My Style Rocks”, η σύγκριση με την Ζέτα και ο έρωτας

8' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνδυάζει δυναμισμό και μια ακαταμάχητη ομορφιά, δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα, ονειρεύεται μια οικογένεια με παιδιά, ενώ απεχθάνεται το φαινόμενο «Kardashians». Η Ευαγγελία Αραβανή δηλώνει πως έχει δεχτεί χτυπήματα κάτω από τη μέση, έχει περάσει μια δύσκολη περιπέτεια με την απώλεια του πατέρα της που την έκανε να μάθει πολλά και δεν δειλιάζει να μιλήσει για όλα χωρίς ενδοιασμούς.

Ευαγγελία Αραβάνη: To ”My Style Rocks”, η σύγκριση με την Ζέτα και ο έρωτας-1

Πώς ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν για σένα;

Πολύ γεμάτη γενικώς είναι αυτή η χρονιά. Τρέξιμο, πολύωρα γυρίσματα για το «My style rocks», πάνω απ’ όλα όμως δημιουργικά.

Είσαι ευχαριστημένη από την πορεία της εκπομπής μέχρι στιγμής;

Στην αρχή πάντα, όταν ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν δεν το γνωρίζει ο κόσμος, χρειάζεται τον χρόνο του για να το μάθει, για να δει τι είναι και να το κάνει δικό του. Πόσω μάλλον για το ΣΚΑΪ που δεν είχε ψυχαγωγικό πρόγραμμα σ’ αυτή τη ζώνη. Είμαι, όμως, πολύ ευχαριστημένη.

Είχε γραφτεί ότι θα είσαι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά τελικά σε είδαμε στο «My style rocks». Τι συνέβη;

Τίποτα δεν συνέβη. Εκτός από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είχαν ακουστεί και άλλα πρότζεκτ και είχαν γίνει και άλλες συζητήσεις με το κανάλι. Απλά οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μου δώσουν ένα πρότζεκτ μόδας που θα μου ταίριαζε περισσότερο, και να αφήσουν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σ’ έναν άντρα παρουσιαστή.

Στο fashion reality συναναστρέφεσαι με πολλές γυναίκες. Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;

Γενικά ξέρουμε ότι όταν συναναστρέφονται πολλές γυναίκες μεταξύ τους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, κι αυτό το βλέπουμε και στην καθημερινότητά μας. Σκέψου τι συμβαίνει σ’ ένα παιχνίδι όπου όλες προσπαθούν να ξεχωρίσουν και να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σίγουρα εκεί είμαι εγώ ο πυροσβεστήρας της υπόθεσης και είμαι με το μέρος των κοριτσιών, γιατί τις καταλαβαίνω, είναι μικρότερες σε ηλικία, ψάχνονται ακόμα και μπερδεύονται πολλές φορές.

Γενικά έχεις καλές σχέσεις με τις γυναίκες; Έχεις κολλητές;

Αν με ρωτάς αν προσωπικά έχω κάποιο πρόβλημα με τις γυναίκες, θα σου απαντήσω πως δεν έχω απολύτως κανένα. Σίγουρα, όμως, στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει από άλλες γυναίκες περίεργη συμπεριφορά, λόγω του στο φύλο που είναι πιο ανταγωνιστικό.

Διαβάζεις τις κριτικές για το «My style rocks»; Σε επηρεάζουν;

Να σου πω την αλήθεια λόγω χρόνου δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά πράγματα, πιο πολύ ξέρω όσα μου μεταφέρουν άλλοι. Θέλω, όμως, να ξέρω την άποψη του κόσμου και να καλυτερεύω σε κάποια πράγματα στα οποία μπορεί να μην είμαι τόσο καλή. Βέβαια δεν μπορεί κάτι να αρέσει σε όλο τον κόσμο, γι’ αυτό και όλοι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας.

Θα συμμετείχες ως παίκτρια στο συγκεκριμένο ριάλιτι;

Νομίζω πως όχι, γιατί αυτό που κάνουν τα κορίτσια είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό. Πρέπει να ξοδέψεις πολλές ώρες για να σκεφτείς το εκάστοτε κόνσεπτ, να δεις τι θα ταιριάξεις από ρούχα, την κάθε λεπτομέρεια. Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο, προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Όταν σε ρώτησαν για την ομοιότητά σου με τη Ζέτα Μακρυπούλια εκνευρίστηκες λίγο…

Δεν είναι θέμα εκνευρισμού, είναι ότι κουράστηκα να το ακούω και δεν έχω καταλάβει κιόλας γιατί έγινε όλο αυτό. Πρόσφατα, σε μια άλλη συνέντευξή μου, είπα ότι βρέθηκα με τη Ζέτα και το σχολιάσαμε μεταξύ μας και η ίδια μου το ανέφερε ότι της το έχουν πει επίσης. Μετά γράφτηκε ότι αυτό το σκηνικό δεν έγινε ποτέ και ανέφεραν ότι είπα ψέματα, πράγμα που δεν ισχύει γιατί ποτέ δεν λέω ψέματα. Από την άλλη δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί ούτε μπορώ να μιμηθώ κάποιον κι αυτή είμαι όλα τα χρόνια. Μάλλον δεν έχουμε τίποτα άλλο να ασχοληθούμε και πρέπει να το σχολιάσουμε αυτό.

Υπάρχει ανταγωνισμός στην τηλεόραση; Έχεις νιώσει κτυπήματα κάτω από τη μέση;

Σίγουρα κάποια στιγμή έχει συμβεί στο παρελθόν. Και πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο υπάρχει όλο αυτό.

Πιστεύεις ότι υπάρχουν παρέες στον χώρο που βοηθιούνται μεταξύ τους, ή είναι φυσιολογικό αυτό;

Μπορεί να είναι και φυσιολογικό, όμως θεωρώ ότι λίγες είναι οι αληθινές φιλίες μέσα στον χώρο. Οι περισσότεροι κάνουν παρέα πιο πολύ για το συμφέρον.

Εσύ έχεις παρέες από τον χώρο;

Όχι, γνωστούς μόνο. Οι δικές μου παρέες είναι εκτός χώρου. Όχι επειδή είμαι αρνητική με τους ανθρώπους, αλλά επειδή δεν έχει τύχει να έρθω με κάποιον τόσο κοντά. Και σ’ αυτή τη δουλειά αλλάζεις συνέχεια συνεργάτες, οπότε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Το μόντελινγκ τι γεύση σου έχει αφήσει;

Πάρα πολύ καλή, δεν είχα ποτέ κάποιο παράπονο.

Πολλοί παρουσιάζουν τον χώρο του μόντελινγκ ιδιαίτερα σκοτεινό και αναφέρονται σε καταχρήσεις και εξαντλητικές δίαιτες. Τι ισχύει;

Δεν αντιμετώπισα προσωπικά κάτι τέτοιο. Δεν βρέθηκε κανείς να μου πει να χάσω κιλά, ούτε τι να φάω, ποτέ. Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω μια απλή διατροφή, πόσω μάλλον να κάνω κάποια δίαιτα. Το ότι έχω ακούσει άλλες κοπέλες να το λένε αυτό με έχει εντυπωσιάσει, γιατί εγώ δεν το έχω αντιμετωπίσει.

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

Μπορεί να παρακολουθώ τη μόδα σφαιρικά, αλλά δεν παθαίνω εμμονές ούτε θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε όλοι ό,τι επιτάσσει. Ο καθένας είναι ξεχωριστός και αν του αρέσουν κάποια πράγματα να τα υιοθετεί στο δικό του στυλ. Να κρατάς κάτι, αλλά να μην υιοθετείς πράγματα που δεν είναι η προσωπικότητά σου.

Γιατί δεν κυνήγησες μια καριέρα στο εξωτερικό, ενώ είχες τα φόντα;

Το έχω πει πολλές φορές ότι με ζητούσαν πρακτορεία από διάφορα μέρη, όμως αρνιόμουν να ζήσω πολύ καιρό μακριά από την Ελλάδα. Γι’ αυτό το λόγο συνεργάστηκα πολύ με τη γερμανική αγορά, εκεί δέχονταν να πας για να κάνεις τα κάστινγκ σου και στη συνέχεια σε καλούσαν για τις φωτογραφήσεις. Στα υπόλοιπα μέρη πρέπει αναγκαστικά να κάτσεις κάποιους μήνες το πρώτο διάστημα.

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Τον κάθε άνθρωπο νομίζω ότι ενδιαφέρει, αλλά δεν κινούνται όλα γύρω από αυτό. Είναι καλό όταν συμβαίνει, αλλά υπάρχουν και φορές που καλό είναι να μένεις μόνος, για να δώσεις βάρος και στα υπόλοιπα πράγματα, γιατί κάποιες φορές δεν τα ισορροπούμε και πάρα πολύ. Γιατί όταν είσαι ερωτευμένος μπορεί να πέσεις με τα μούτρα και να μην δώσεις τη βάση που πρέπει στα υπόλοιπα.

Επαγγελματικά είσαι πολύ καλά, στα προσωπικά σου πώς είσαι;

Ήρεμα θα έλεγα.

Τι είναι αυτό που σε κερδίζει σ’ έναν άντρα;

Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, τουλάχιστον στην πρώτη επαφή και στην εξωτερική εμφάνιση. Γενικά είμαι από τις γυναίκες που δεν ενθουσιάζονται εύκολα, οπότε χρειάζομαι το χρόνο μου. Μου αρέσει να υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση, να μπορείς να μοιραστείς τα προβλήματά σου χωρίς ενδοιασμούς. Στην πορεία μπαίνει και το θέμα του σεβασμού και της αλληλοεκτίμησης.

Είσαι από τις γυναίκες που σκέφτονται τον γάμο;

Από μικρή έλεγα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω τη δική μου οικογένεια. Με ενδιαφέρει σαφώς, αλλά όχι αποκλειστικά η ιδέα του να κάνεις την τελετή όσο το ότι αυτή είναι η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει.

Είσαι μια δυναμική γυναίκα. Οι άντρες σε φλερτάρουν;

Ξεκάθαρα όχι! Νομίζω ότι το 2017 έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και ίσως φταίμε κι εμείς οι γυναίκες που είμαστε τόσο δυναμικές και πιο ανεξάρτητες πλέον. Το γεγονός ότι βλέπεις πολλές να παίρνουν την πρωτοβουλία να προσεγγίσουν έναν άντρα, έχει ως συνέπεια να έχουν χαθεί οι ρόλοι. Επειδή είμαι μια πιο παραδοσιακή γυναίκα, θεωρώ ότι αυτό πρέπει να το κάνει το αντρικό φύλο και όχι το γυναικείο. Έχουμε μπερδευτεί όλοι μας, αλλά γι’ αυτό δεν φταίνε ξεκάθαρα οι άντρες.

Ιντερνετικά;

Σίγουρα στέλνουν μηνύματα στα social media, αλλά τι να το κάνεις όταν ο άλλος κρύβεται πίσω από ένα προφίλ που μπορεί να είναι ψεύτικο; Αυτή τη λογική δεν μπορώ να την ενστερνιστώ και να την καταλάβω.

Τι εικόνα πλασάρεις στα social media; Βλέπει κάποιος την πραγματική Ευαγγελία;

Στο προφίλ μου θα δεις λίγο δουλειά και λίγο Ευαγγελία ως Ευαγγελία. Δηλαδή δεν μπορώ να λειτουργώ όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι και να βάζω 50.000 stories ή πάρα πολλές φωτογραφίες αν δεν νιώθω να το κάνω. Νιώθω πως αν ασχολείσαι μόνο με αυτό δεν ζεις την πραγματική σου ζωή. Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που το κάνουν και δεν καταπιέζονται.

Θα ξάπλωνες στο κρεβάτι του πλαστικού σε κάποια χρόνια;

Όχι, διότι τρέμω στην ιδέα, τρέμω τους γιατρούς. Βέβαια δεν είμαι και αρνητική, δηλαδή με έχει ευλογήσει ο Θεός με καλά γονίδια και δεν έχω κάτι που πρέπει να αλλάξω. Αλλά εάν είχα κάτι που με ενοχλούσε πολύ, μπορεί να έμπαινα στη διαδικασία.

Περιποιείσαι τον εαυτό σου;

Γενικώς όχι. Κάνω τα πολύ βασικά. Δεν είμαι από αυτές που θα προσέξουν πολύ, από την άλλη όμως υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που κάνω. Δηλαδή όσο κουρασμένη και αν είμαι θα ξεβαφτώ πριν πέσω για ύπνο. Αλλά, γενικά, δεν θα κάνω μάσκες, κρέμες κτλ. Μόνο όταν θυμηθώ.

Συμφωνείς με το φαινόμενο «Kardashians» που ακολουθούν πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο;

Δεν μου αρέσει καθόλου. Στεναχωριέμαι να βλέπω πολλά νέα κορίτσια ίδια μεταξύ τους. Είναι τρομακτικό αυτό που έχει συμβεί. Γιατί να μην είσαι ο εαυτός σου και προτιμάς να μοιάζεις με όλες τις άλλες; Και δεν λέω να μην αλλάξεις κάτι που δεν σου αρέσει στην εμφάνισή σου, απλά να είσαι ο εαυτός σου. Να σου πω και κάτι να γελάσεις; Πάω γυμναστήριο και η γυμνάστρια μου μού λέει πως είμαι από τις λίγες που δεν ζητάνε ασκήσεις αποκλειστικά για γλουτούς (γέλια). Δεν το πιστεύει και προσπαθώ να της εξηγήσω ότι δεν με ενδιαφέρει να ενισχύσω αυτό το κομμάτι του σώματός μου.

Τι δεν αντέχεις στους ανθρώπους;

Δεν μου αρέσουν οι διπρόσωποι και οι είρωνες. Δηλαδή μπορεί να τρελαθώ!

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Ιδανικά θα ήθελα να έχω τα παιδάκια μου και την οικογένειά μου, αν με ευλογήσει ο Θεός, γιατί είναι και λίγο δύσκολες οι μέρες που ζούμε. Φυσικά θα ήθελα να έχω την υγεία μου, γιατί μέσα στο άγχος της καθημερινότητας το ξεχνάμε όλο αυτό, που είναι το πιο σημαντικό. Επειδή τελευταία πέρασα μια δύσκολη περιπέτεια με τον θάνατο του πατέρα μου, ξέρω ότι τα καμπανάκια σου κτυπάνε πιο δυνατά.

Αυτή η περιπέτεια με την απώλεια του πατέρα σου σε άλλαξε ως άνθρωπο;

Με έκανε λίγο πιο σκληρή. Πλέον λέω «ας έχω την υγεία μου να ζήσω το τώρα, γιατί αύριο δεν ξέρω τι μου ξημερώνει».

Ένιωσες φόβο;

Εκείνη την ώρα δεν ένωσα ότι φοβάμαι κάτι, αντίθετα είδα τον εαυτό μου τόσο δυνατό που δεν το είχα φανταστεί. Το πώς αντιμετώπιζα δηλαδή την όλη κατάσταση εξεπλάγην λίγο με την αντίδρασή μου, δεν μου το είχα ότι θα είμαι έτσι.

Ήταν στο πλευρό σου τα πρόσωπα που περίμενες να είναι;

Υπήρχαν και περιπτώσεις που ήταν, που τους περίμενα και άλλοι που περίμενα αλλά δεν ήταν εκεί. Ήταν λίγο μοιρασμένα τα πράγματα.

 

Περισσότερες συνεντεύξεις στο mustonline.gr.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή