Ο Τραμπ αρνείται τις καταγγελίες για παρενόχληση

Ο Τραμπ αρνείται τις καταγγελίες για παρενόχληση

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Στόχος «ψευδών κατηγοριών και κατασκευασμένων ιστοριών από γυναίκες τις οποίες δεν γνωρίζω και ουδέποτε συνάντησα» έχει γίνει ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ, σύμφωνα με νέο καταιγισμό μηνυμάτων στο αγαπημένο του Twitter.

Ο Τραμπ «εκτόξευσε» τη νέα ομοβροντία μηνυμάτων την Τρίτη, μία ημέρα μετά την προβολή συνέντευξης τριών γυναικών, οι οποίες κατηγορούν τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Στα μηνύματά του ο πρόεδρος έγραψε: «Εχοντας αποτύχει να αποδείξουν την όποια σχέση με τη Ρωσία, οι Δημοκρατικοί μετακινούνται τώρα προς την κατεύθυνση αυτών των κατηγοριών. Ψευδείς ειδήσεις!».

Απαντώντας έμμεσα στη γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κίρστεν Γκίλιμπραντ, η οποία κάλεσε τη Δευτέρα τον Τραμπ να παραιτηθεί, ο πρόεδρος έγραψε, αναφερόμενος στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο: «Η Γκίλιμπραντ είναι υπάλληλος του επικεφαλής των Δημοκρατικών, Τσακ Σούμερ. Τη θυμάμαι να επισκέπτεται το γραφείο μου, εκλιπαρώντας για προεκλογικές δωρεές και τώρα πολεμάει τον Τραμπ».

Οι κατηγορίες εις βάρος του Αμερικανού προέδρου είχαν έρθει στην επιφάνεια λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου 2016, χάρη στη διαρροή μαγνητοφωνημένης συνομιλίας του Τραμπ από το 2005, στην οποία μιλάει υποτιμητικά και πρόστυχα για τις γυναίκες. Μετά τη δημοσιοποίηση της κασέτας, 16 γυναίκες κατήγγειλαν περιστατικά παρενόχλησης από τον Τραμπ.

Στο μεταξύ, ως έκφραση της επίσημης κυβερνητικής γραμμής της Ουάσιγκτον αντιμετωπίζει το Κρεμλίνο τα μηνύματα του Αμερικανού προέδρου Τραμπ στο Twitter. Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, τα μηνύματα αυτά διαβάζει ανελλιπώς ο πρόεδρος Πούτιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή