Aίγιο: Δύο συλλήψεις για το ατύχημα με τρενάκι

Aίγιο: Δύο συλλήψεις για το ατύχημα με τρενάκι

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά το ατύχημα με τρενάκι που έγινε, χθες το βράδυ, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο. Συγκεκριμένα, μια 39χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας 12 και πέντε ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι ηλικίας 4 ετών, επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι του τρένου, το οποίο εκτροχιάστηκε για άγνωστους ακόμα λόγους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν ο 38χρονος χειριστής του τρένου και ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Αμέσως μετά έφθασαν στην πλατεία πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια η μητέρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ τα τρία παιδιά διακομίστηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή