Παράταση στις αιτήσεις για κοινωνικό μέρισμα

Παράταση στις αιτήσεις για κοινωνικό μέρισμα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πιθανότητα να δοθεί παράταση στις αιτήσεις κοινωνικού μερίσματος που δεν έγιναν δεκτές εξετάζει  η κυβέρνηση.

Σκοπός της παράτασης είναι να διαπιστωθούν τυχόν αστοχίες στη διαδικασία και να διορθωθούν άμεσα ώστε να λάβουν το μέρισμα όσοι «κόπηκαν» κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ανέφερε πως υπάρχουν πάνω από 1,300,000 αιτήσεις και πάνω από 3,000,000 που έχουν διαπιστωθεί ότι δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάνω από 5,800,000 δοκίμασαν αν είναι δικαιούχοι και αναδείχθηκαν λάθη στις φορολογικές δηλώσεις. Είδαν οι πολίτες ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις φορολογικές τους δηλώσεις. Έγιναν πολλά λάθη στα θέματα φιλοξενίας»

Η κ. Φωτίου ξεκαθάρισε πως τα κριτήρια για τους δικαιούχους ήταν σαφή και ζητήθηκε η συναίνεση του για να διασταυρωθούν τα στοιχεία του κάθε δικαιούχου ενώ σημείωσε πως «με το κοινωνικό μέρισμα ξεκίνησε η ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή