Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την τελική ευθεία του 2018

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την τελική ευθεία του 2018

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2017 οδεύει προς το τέλος του και βρίσκει την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και να έχει προκριθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 0-0 που έφερε στη Βιέννη επί της Αούστρια. Η σεζόν έχει μέχρι στιγμής καταπληκτικά αποτελέσματα, με την ΑΕΚ να βρίσκεται μέσα όλους τους στόχους της (πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις). Σε περίπτωση νίκης με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο, η Ενωση θα κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα για πρώτη φορά από το 1997.

Η αποτελεσματικότητα και η μαχητικότητα που χαρακτηρίζει το φετινό σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ δεν αμφισβητούνται από κανέναν, ωστόσο οι υπάρχοντες παίκτες σαφέστατα θα πρέπει να πλαισιωθούν με καινούργιους, αν η ΑΕΚ θέλει να παραμείνει το ίδιο αποτελεσματική και τη νέα χρονιά.

Μπορεί αγωνιστικά ο Ισπανός προπονητής να έχει στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα το Σάββατο, όμως η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η εμφάνιση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στον αγώνα με την Κέρκυρα τη Δευτέρα άφησε υποσχέσεις, αλλά η αποχώρηση των Τρίστασον και Πατίτο Ροντρίγκες κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης μεσοεπιθετικού που να μπορεί να αγωνιστεί στα πλάγια.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου στα στοιχεία του Γιόχανσον, καθώς ο τραυματισμός του Σουηδού θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ως προς τα ονόματα που έχουν ακουστεί, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μασούντ που αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο, αλλά και για τον διεθνή Αυστριακό και αρχηγό της Αούστρια Βιέννης Ράφαελ Χολχάζουερ. Πιθανή θεωρείται και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ που να μπορεί να δώσει ανάσες στον Λόπες, δεδομένου ότι ο Βινίσιους δεν υπολογίζεται.

Τους παίκτες που θα αποκτηθούν εξετάζει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Λυμπερόπουλος. Εν σχέσει με τον προκάτοχό του, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μοιάζει να έχει στραμμένη την προσοχή του κυρίως σε παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή