H εγγονή της Audrey Hepburn υποδύεται την γιαγιά της στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο

H εγγονή της Audrey Hepburn υποδύεται την γιαγιά της στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις φλέβες της κυλάει χολιγουντιανό αίμα και αυτό σίγουρα το διαπιστώνει κανείς στο νέο εξώφυλλο του Harper's Bazaar. Η Emma Ferrer είναι η 20χρονη εγγονή της Audrey Hepburn και στην πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση ως μοντέλο υποδύεται την… γιαγιά της!

H εγγονή της Audrey Hepburn υποδύεται την γιαγιά της στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο-1

H εγγονή της Audrey Hepburn υποδύεται την γιαγιά της στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο-2

H εγγονή της Audrey Hepburn υποδύεται την γιαγιά της στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο-3

Με μια πανέξυπνη κίνηση το περιοδικό φέρνει κοντά τους απόγονους δύο μεγάλων θρύλων, αφού την φωτογράφιση ανέλαβε ο Michael Avedon, εγγονός του διάσημου φωτογράφου της εποχής Richard Avedon -του οποίου η Audrey υπήρξε μούσα για πολλά χρόνια, που φωτογράφισε την Emma για το ντεπούτο της στο μόντελινγκ, σε διάφορες χαρακτηριστικές πόζες του μεγάλου ειδώλου της χρυσής εποχής, από το Breakfast at Tiffany's μέχρι το  Funny Face.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια παραδέχεται ότι έχει δει όλες τις ταινίες της γιαγιάς της, και παραδέχεται ότι δεν θα μπορούσε παρά να εμπνευστεί από τις ερμηνείες της, άσχετα από τους δεσμούς αίματος που την συνδέουν με το μεγάλο είδωλο του κινηματογράφου.

''Όταν είδα για πρώτη φορά το Breakfast at Tiffany's, το απόλαυσα με τον ίδιο τρόπο που θα το απολάμβανε κάθε νεαρό κορίτσι'', αναφέρει. ''Είδα το My Fair Lady και το Roman Holiday αλλά νομίζω πως το αγαπημένο μου είναι το Funny Face''. 

H εγγονή της Audrey Hepburn υποδύεται την γιαγιά της στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο-4

H εγγονή της Audrey Hepburn υποδύεται την γιαγιά της στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο-5

Ωστόσο, ο πατέρα της Emma, Sean, παραδέχεται πως εκείνη και η γιαγιά της έχουν περισσότερα κοινά απ' όσα αντιλαμβάνεται. ''Η μητέρα μου ήταν αυτό που έβλεπες στην οθόνη: μετριόφρων, ταπεινή, αστεία, συναισθηματική, δυναμική, ευαίσθητη… Ευτυχώς, η Emma έχει πιο δυνατές άμυνες απ' αυτές που είχε η μητέρα μου ή εγώ. Αλλά τα γονίδια είναι δυνατά και το κωμικό γονίδιο είναι ζωντανό''.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή