Εξασφαλίζει πολύτιμο χρόνο ο Παναθηναϊκός

Εξασφαλίζει πολύτιμο χρόνο ο Παναθηναϊκός

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μικρή αλλά καθοριστική παράταση φαίνεται να εξασφαλίζει ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του να βγάλει τη χρονιά χωρίς μεγαλύτερους κλυδωνισμούς, μέχρι να δημιουργηθούν οι συνθήκες επιστροφής του σε πιο ήρεμα νερά. Οσοι εκπρόσωποι των πιστωτών του (κυρίως παλαιών παικτών του) εμφανίστηκαν χθες στη συνάντηση της Ζυρίχης, έδειξαν θετική ανταπόκριση στο πλάνο αποπληρωμής που τους παρουσιάστηκε και σε πρώτη φάση τουλάχιστον, όλοι αντέδρασαν θετικά. Η πρόταση αφορούσε «πάγωμα» των πληρωμών για τέσσερις μήνες και αποπληρωμή των οφειλομένων σε βάθος τριετίας. Διατυπώθηκαν επιφυλάξεις επειδή οι «πράσινοι» έχουν αποδειχθεί ασυνεπείς σε διακανονισμούς, αλλά περιθώρια μεγαλύτερης πίεσης δεν υπήρχαν. Αντιλήφθηκαν άπαντες πως εάν δεν βοηθήσουν, η ομάδα κινδυνεύει να οδηγηθεί σε πτώχευση, με ανεπανόρθωτη ζημιά για όλους. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πίστωση χρόνου της UEFA μέχρι τον Μάρτιο. Είναι σαφές ότι όλοι οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι επιθυμούν να μην πάει το πλοίο στα βράχια και προσπαθούν μέσα σε λογικά όρια να δώσουν κι άλλα περιθώρια…

Το βασικό είναι αυτή η καλή διάθεση να μη μείνει στα λόγια. Πρέπει να υπογραφούν νέοι διακανονισμοί και μέχρι να συμβεί αυτό, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να αλλάξει κάποιος στάση. Αδιευκρίνιστη παραμένει, επίσης, η θέση όσων δεν εμφανίστηκαν στη χθεσινή συνάντηση. Αν η απουσία τους είναι προμήνυμα σκληρής στάσης από μέρους τους, σαφώς θα υπάρξουν σημαντικές δυσκολίες στην υλοποίηση του πλάνου. Απομένει μια αντίστοιχη συνάντηση αύριο επί ελληνικού εδάφους και με άλλους που έχουν λαμβάνειν χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Θα τους προταθούν τα ίδια, με την ελπίδα ότι θα τα αποδεχθούν όπως η πλευρά του Τελάντερ αποδέχθηκε χθες νέα παράταση μιας εβδομάδας, έπειτα από αίτημα αναβολής των «πρασίνων» της εκδίκασης της προσφυγής του λόγω της παρουσίας του νομικού εκπροσώπου τους, Αλκη Παπαντωνίου, στη συνάντηση της Ζυρίχης.

• Με γραπτή δήλωσή του, ο Αντώνης Αντωνιάδης απολογήθηκε για την εκ παραδρομής αποκάλυψη εκ μέρους του στοιχείων απ’ όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον κ. Θεοδωρόπουλο. Οφείλεται, όπως είπε, σε υπερβάλλοντα ζήλο και υπερχειλίζουσα αισιοδοξία!

• Φλεγμονή στον ορθό μηριαίο και όχι θλάση έδειξαν οι εξετάσεις του Μολέντο, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο μετά το ντέρμπι της Τούμπας. Ο Βραζιλιάνος θα δοκιμάσει να μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και αν τα καταφέρει, θα παίξει στην Ξάνθη. Ο Μολίνς έκανε ξανά θεραπεία και δύσκολα θα υπολογίζεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή