Κλήση ΠΑΟΚ σε απολογία για καπνογόνα στην Τούμπα

Κλήση ΠΑΟΚ σε απολογία για καπνογόνα στην Τούμπα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή επανέφερε την ηρεμία στον «Δικέφαλο του Βορρά», έδωσε ακόμη περισσότερη πίστη στους παίκτες και στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δυνατότητες της ομάδας, ενώ η επιστροφή του κόσμου στην Τούμπα μετά το πέρας της τιμωρίας έδωσε νέα ώθηση στους Κυπελλούχους Ελλάδος. Μαζί με τα θετικά ήρθε και το αρνητικό της κλήσης σε απολογία για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην κερκίδα, πράγμα που σημαίνει ότι στον επόμενο αγώνα που θα συμβεί κάτι αντίστοιχο θα υπάρξει νέα τιμωρία της Τούμπας.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά το Σάββατο. Πέραν του Μακ που είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε χθες τους Μάτος και Πασχαλάκη να προπονούνται κανονικά. Εκτός για τον αγώνα με τον Πλατανιά είναι και ο Βιεϊρίνια λόγω τραυματισμού.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των ημερών στην Θεσσαλονίκη είναι ο Δημήτρης Πέλκας που κέρδισε όλα τα βραβεία της αγωνιστικής. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, ενώ το πρώτο του γκολ με τους «πράσινους» ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 14ης αγωνιστικής. Πέραν του ΠΑΟΚ, σε απολογία για συμπεριφορές οπαδών αλλά και αξιωματούχων κλήθηκαν και οι Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΑΕΛ και Ξάνθη. Για την ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Φυντάνης λόγω του επεισοδίου μετά το γκολ της ομάδας του επί της Ξάνθης, ενώ για την ακριτική ομάδα θα απολογηθεί και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου. Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους θα απολογηθούν Παναιτωλικός και Πανιώνιος στους αγώνες με Ολυμπιακό και Πλατανιά αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή