Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κάτοχος βραβείου Οσκαρ Τζένιφερ Λόρενς (φωτ.), όπως ανακοινώθηκε, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο, εμπνευσμένη από το βιβλίο «Εθιμα ταφής» της Αυστραλέζας συγγραφέα Χάνα Κεντ, το οποίο μάλιστα είχε κερδίσει βραβείο Νομπέλ το 2013. Η Αμερικανίδα ηθοποιός πρόκειται να ενσαρκώσει τον ρόλο της Αγκνες Μάγκνουσντότιρ, της τελευταίας γυναίκας που εκτελέστηκε στην Ισλανδία το 1830. Η Χάνα Κεντ μάλιστα, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, δήλωσε ενθουσιασμένη για την παραγωγή της ταινίας, αναφέροντας ότι η Λόρενς είναι ένα «τεράστιο ταλέντο».

(…) Με την απορία έχει αφήσει τους θαυμαστές του (για άλλη μια φορά) ο εκκεντρικός Τζακ Γουάιτ, ο οποίος δημοσίευσε χθες ένα κλιπ μέσω του καναλιού του στο Youtube, με τίτλο «Servings And Portions From My Boarding House Reach». Σε αυτό, σαν χαλασμένο ραδιόφωνο που «πηδά» από σταθμό σε σταθμό, ακούμε αποσπάσματα νέων τραγουδιών(;), με μεγάλη μάλιστα ποικιλία – από μπαλάντες μέχρι ηλεκτρισμένα σόλο. Αν πάντως πρόκειται για teaser κάποιου καινούργιου άλμπουμ, ο Τζακ Γουάιτ μάλλον κάπως έτσι θα το παρουσίαζε.

(…) Σε δύο κορυφαία διεθνή φεστιβάλ, το Okeechobee Festival στη Φλόριντα, στο πλευρό καλλιτεχνών όπως οι Arcade Fire, Travis Scott και Foster the People, αλλά και το South by Southwest στο Οστιν του Τέξας, θα παρουσιάσει τον Μάρτιο τη νέα του δουλειά ο Leon. Ο γνωστός Eλληνας, με βάση το Λονδίνο, indie-pop καλλιτέχνης, που τα πηγαίνει πολύ καλά και στο εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή