Η Μέγκαν Μαρκλ «σπάει» το πρωτόκολλο

Η Μέγκαν Μαρκλ «σπάει» το πρωτόκολλο

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με τη βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, σπάζοντας στην πραγματικότητα το πρωτόκολλο που ισχύει μέχρι σήμερα, σύμφωνα με σχολιαστές.

Τον περασμένο μήνα, ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος είναι εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και η Μέγκαν Μαρκλ, που έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits», ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται στον Πύργο του Ουίνδσορ τον ερχόμενο Μάιο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως εξάλλου και τα μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος, συνήθως περνούν τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων στο κτήμα της στο Σάντρινγκχαμ στην ανατολική Αγγλία, μετο Παλάτι του Μπάκιγχαμ να ανακοινώνει ότι η ίδια και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία στην τοπική εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων, όπως συνηθίζουν εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, σε μια παρέκκλιση από την παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι σύντροφοι των μελών της βασιλικής οικογένειας πρέπει να περιμένουν μέχρι να παντρευτούν προκειμένου να προσκληθούν, η Μέγκαν Μαρκλ θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

«Μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε τον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ, τον πρίγκιπα Χάρι και την κυρία Μέγκαν Μαρκλ στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε χθες εκπρόσωπος των ανακτόρων του Κένσινγκτον.

Τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο και πως η Κέιτ δεν είχε προσκληθεί στο Σάντρινγκχαμ μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Ουίλιαμ το 2010. Ωστόσο, τότε δεν είχε παρευρεθεί ούτε ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς εργαζόταν στην Ουαλία ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι παρευρέθησαν στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας Star Wars στο Λονδίνο. Λέγεται ότι οι νεαροί πρίγκιπες έπαιξαν και ένα μικρό ρόλο στην ταινία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή