Ο ΝΟΒ επικράτησε του Ολυμπιακού

Ο ΝΟΒ επικράτησε του Ολυμπιακού

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη της Βουλιαγμένης επί του Ολυμπιακού με 9-8 (4-2, 2-0, 2-3, 1-3) ξεχώρισε στα χθεσινά παιχνίδια της Α1 γυναικών στο πόλο. Στους αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος ανδρών, στην επόμενη φάση προκρίθηκαν ο Ολυμπιακός, η Γλυφάδα, η Χίος, ο Εθνικός, η Βουλιαγμένη, ο ΑΟ Π. Φαλήρου και ο Πανιώνιος.

Στον Λαιμό, ο αγώνας είχε αρκετή ένταση και αποβλήθηκαν οι Ξενάκη και Πρωτοπαπά από τη Βουλιαγμένη και η Εμολο από τον Ολυμπιακό. Με αυτό το αποτέλεσμα οι πολίστριες της Αλεξίας Καμμένου ισοφάρισαν τις νίκες σε 1-1. Στην αναμέτρηση του Εθνικού με τη Γλυφάδα, η ομάδα του Πειραιά υπερίσχυσε με 12-11 (1-3, 5-3, 4-3, 2-2), ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η ΝΕ Πατρών νίκησε το Ρέθυμνο με 10-9 (5-1, 0-1, 2-4, 3-3).

Στο Κύπελλο των ανδρών, η Βουλιαγμένη επικράτησε του Νηρέα Χαλανδρίου με 26-3 και πήρε το «εισιτήριο» για τους «οκτώ» της διοργάνωσης. Τα άλλα αποτελέσματα: ΝΟ Πατρών – Ολυμπιακός 2-19, Ομιλος Φίλων Θαλάσσης – ΑΟ Π. Φαλήρου 14-4, Χανιά – Γλυφάδα 6-9, ενώ ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε εντός έδρας από τον Εθνικό με 5-9. Δύσκολη ήταν η πρόκριση και για τον Πανιώνιο, ο οποίος κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να υπερισχύσει του ΟΦΗ (8-7) στο τελευταίο οκτάλεπτο. Η αναμέτρηση της Χίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης κρίθηκε στα πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με τον πίνακα να δείχνει 10-10. Τελικά την πρόκριση πήρε η Χίος με 14-13.

Με μία αναμέτρηση θα ανοίξει αύριο η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (15.30). Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή