Κωνσταντοπούλου: Μιλάει για εμένα ο κ. Τσίπρας… (video)

Κωνσταντοπούλου: Μιλάει για εμένα ο κ. Τσίπρας… (video)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσω βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» γνωστοποιεί στους χρήστες του διαδικτύου ότι «έτσι θα μιλάμε από δω και πέρα», αφιερώνει στον Αλέξη Τσίπρα το πρώτο της  βίντεο και καλεί το κοινό να καταθέσει τις απόψεις του.

Σε ένα ενδεικτικό για τον προσωπικό τόνο της επίθεσης απόσπασμα, η κα Κωνσταντοπούλου αναφέρει: «Μιλάει για εμένα ο κ. Τσίπρας. Που άφησα την καρέκλα και την εξουσία στην οποία ο ίδιος γαντζώθηκε (…) για να μπορώ να κυκλοφορώ ανάμεσά σας αντί να κρύβομαι πίσω από κλούβες όπως εκείνος που ξεπουλάει και διαλύει τη χώρα μου».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζει επίσης τον κ. Τσίπρα "άνθρωπο των δανειστών", τον καταγγέλλει για ευνοιοκρατικές εξυπηρετήσεις φίλων και συγγενικών του προσώπων στο Δημόσιο και αποκαλεί την κυβέρνηση μία «εγκληματική κυβέρνηση που ταυτίζει  την Αριστερά  και τους αγώνες της με την ρεμούλα, τον οπορτουνισμό, την απατεωνιά και την κομπίνα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή