H Art Deco εμπνέει

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν κλείσει η χρονιά, το κοκτέιλ μπαρ Bibo Ergo Sum στο Λος Άντζελες, στα σύνορα του West Hollywood και του Beverly Hills, κατάφερε με την ιδιαίτερη αισθητική του, το πολύ καλό μενού και τα ποτά του με διεθνείς επιρροές να γίνει ο νέος προορισμός για έξοδο στην πόλη.

Ο ιδιοκτήτης του διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε χώρος στην περιοχή του Beverly Grove που να συνδυάζει τα τρία αυτά στοιχεία και εμπνεύστηκε το Bibo, το όνομα του οποίου προέρχεται από τη λατινική φράση «bibo ergo sum» (πίνω, άρα υπάρχω).

Κομψό, με art deco διακόσμηση, εντάσσει με δημιουργικό τρόπο στοιχεία από τα 1980s και τα μπιστρό των 1960s, που ισορροπούν αρμονικά, φέρνοντας το χθες στο σήμερα.

Το αποτέλεσμα είναι ένας φιλόξενος χώρος, που η εικόνα του δεν είναι παλιομοδίτικη, ούτε όμως φουτουριστική. Πιάστε θέση στο ημικυκλικό μπαρ και παραγγείλτε ένα από τα ευφάνταστα κοκτέιλ του.

biboergosumla.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή