ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας κατόρθωσε να εγγράψει τη λέξη “kolotoumba” στο παγκόσμιο λεξικό»

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας κατόρθωσε να εγγράψει τη λέξη “kolotoumba” στο παγκόσμιο λεξικό»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμηρή είναι η απάντηση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στα σχόλια του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την αδιαπραγμάτευτη δέσμευση του Προέδρου της Ν.Δ. να μειώσει τους φόρους.

Ειδικότερα, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Τσίπρας σχολίασε πως η «αδιαπραγμάτευτη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη είναι ότι σκοπεύει να κόψει μισθούς και συντάξεις, να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις, λεηλατήσει ότι ξαναστήσαμε με κόπο από το κοινωνικό κράτος. Ετσι μπορεί να βρει χρήματα και να μειωσει φόρους για τα υψηλά εισοδήματα. Αυτή είναι η έννοια του». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «ένα τέτοιο πισωγύρισμα δεν θα το επιτρέψει ο ελληνικός λαός να συμβεί».

Σε απάντηση η ΝΔ τόνισε πως «σύμφωνα με το λεξικό δέσμευση σημαίνει "η ανάληψη της ευθύνης να τηρήσει κάποιος τις υποσχέσεις του". Όλοι οι Έλληνες ξέρουν πια ότι η λέξη αυτή είναι παντελώς άγνωστη στον κ. Τσίπρα».

«Για να τον βοηθήσουμε να καταλάβει, είναι η ακριβώς αντίθετη από τη λέξη "kolotoumba" που ο κ. Τσίπρας κατόρθωσε να εγγράψει στο παγκόσμιο λεξικό», κατέληξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή