Γεννηματά για εκλογή Μουφτή: Προχειρότητα Τσίπρα σε σοβαρά και ευαίσθητα ζητήματα

Γεννηματά για εκλογή Μουφτή: Προχειρότητα Τσίπρα σε σοβαρά και ευαίσθητα ζητήματα

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η προχειρότητα με την οποία ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του αντιμετωπίζουν σοβαρά και ευαίσθητα θέματα δυστυχώς συνεχίζεται. Αυτό πράττουν και στο θέμα των Μουφτήδων της Θράκης» σχολιάζει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Η αδικαιολόγητη σπουδή και μάλιστα με ανακοίνωση του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες, δεν είναι καλός σύμβουλος. Ιδιαίτερα όταν η επιλογή του χρόνου, δίνει την εντύπωση ότι εκπληρώνουν υποσχέσεις που δόθηκαν κατά την επίσκεψη Ερντογάν.» προσθέτει η κ. Γεννηματά.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τονίζει ότι «το θέμα πρέπει να αντιμετωπισθεί σοβαρά, με άμεση ενημέρωση και συνεννόηση των πολιτικών κομμάτων. Έτσι ώστε να βρεθεί το καταλληλότερο σύστημα ανάδειξης των Μουφτήδων της Θράκης με την τροποποίηση του σχετικού Νόμου(1920/1991), χωρίς να δημιουργούνται άλλης μορφής προβλήματα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή