Συνέδριο ΝΔ: Προσκλητήριο συστράτευσης από Καραμανλή – Σαμαρά

Συνέδριο ΝΔ: Προσκλητήριο συστράτευσης από Καραμανλή – Σαμαρά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με προσκλητήριο συστράτευσης και ενότητας προκειμένου η ΝΔ να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή – κάτι που, όπως είπε, "είναι στο χέρι όλων μας"- και τη βεβαιότητα ότι, όπως και στο παρελθόν,  "η παράταξη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα του αύριο", παρενέβη ο Κώστας Καραμανλής με δήλωσή του κατά την είσοδό του στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ.

Στην πρώτη δήλωσή του από το καλοκαίρι του 2015 και μάλιστα σε κομματική εκδήλωση ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε  και στο σχέδιο της ΝΔ για την ανάταξη της χώρας:

«Η παραταξη μας προχωρά στο συνέδριο της που εχει ξεχωριστή σημασία. Γιατι σε αυτο το συνέδριο η ΝΔ  θα αναδείξει το σχέδιο της για την ανάταξη της χώρας μας με προτεραιότητες τις αναγκαίες  μεταρρυθμίσεις με πρωτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θεσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στηριξη εκείνων που εχουν πληγεί περισσότερο απο την κρίση», σημείωσε. Και πρόσθεσε: "Όπως πολλες φορές στην ιστορία της η παραταξη μας θα εχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Για αυτο πρεπει να ειναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτο ειναι στο χερι όλων μας".

Νωρίτερα, προσερχόμενος στο Συνέδριο ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε: «Είμαστε σήμερα εδώ ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και στη νίκη που έρχεται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή