Περίπατος τέχνης

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομαδική έκθεση με έργα των Ρίτα Aκερμαν, Αλέξη Ακριθάκη, Νομπουγιόσι Αράκι, Ναν Γκόλντιν, Κωνσταντίνου Κακανιά, Λίλυ Λάντλοου, Ντιάννας Μαγκανιά, Μίλτου Μανέτα και Μανταλίνας Ψωμά παρουσιάζει η γκαλερί Ρεβέκκα Καχμή (Λεωνίδου 9, Μεταξουργείο) Inline image 2Inline image 1στο open house που διοργανώνεται σήμερα Σάββατο από τις 11 το πρωϊ ως τις 6 το απόγευμα και αύριο Κυριακή από τις 11 το πρωϊ ώς τις 5 το απόγευμα. Στο ισόγειο της γκαλερί θα υπάρχει μπαζάρ όπου θα διατίθενται κεραμικά, κεριά, ρούχα, κοσμήματα κ.ά. πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.

H γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή συμμετέχει και στο gallery walk, τον εικαστικό περίπατο που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο όπου παίρνουν μέρος 48 γκαλερί. Αποτελεί παράλληλη δράση της Art Athina, η οποία συμπληρώνει φέτος 23 χρόνια παρουσίας κι αποτελεί μία από τις μακροβιότερες στην Ευρώπη.

Περίπατος τέχνης-1

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή