Πακέτα ρεύματος, αερίου και ενεργειακών υπηρεσιών από την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης

Πακέτα ρεύματος, αερίου και ενεργειακών υπηρεσιών από την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με συνδυαστικά πακέτα φυσικού αερίου, ρεύματος και παροχής υπηρεσιών βγαίνει στην αγορά με την έναρξη του νέου έτους η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, η οποία μετονομάζεται σε «ZeniΘ». Η νέα επωνυμία που παραπέμπει στο όνομα του στρατηγικού μετόχου, της ιταλικής ΕΝΙ, αντανακλά και τη νέα μετοχική σύνθεση της εταιρείας μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για αποχώρηση της ΔΕΠΑ, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους πιστωτές.

Δεκαεπτά έτη

Η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, με δραστηριότητα 17 ετών στη λιανική αγορά φυσικού αερίου και στις ομώνυμες γεωγραφικές περιφέρειας, αναπροσαρμόζει τη στρατηγική της στη βάση των νέων επενδυτικών ευκαιριών που δημιουργούν το πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς φυσικού αερίου και της ενίσχυσης του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρισμού. Σε ειδική εκδήλωση χθες στην Αθήνα, παρουσιάστηκε η νέα εταιρική μορφή της εταιρείας και η νέα στρατηγική της που ξεκινάει με τη διάθεση από 1/1/2018 συνδυαστικών πακέτων φυσικού αερίου, ρεύματος και παροχής υπηρεσιών σε ολόκληρη την επικράτεια, δείχνοντας την τάση της επόμενης ημέρας στην ενεργειακή αγορά. Το άνοιγμα της εταιρείας υποστηρίζεται από μια νέα καμπάνια και τη συνεργασία με την F Club για την παροχή στους πελάτες της κάρτας υγείας.

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την πρόκληση του big bang της αγoράς αερίου, προσφέροντας συνδυαστικά προϊόντα. Εισερχόμαστε στην αγορά ηλεκτρισμού εμπλουτίζοντας την πρότασή μας με ολοκληρωμένες ανταγωνιστικές προσφορές.

Από την 1η Ιανουαρίου εγκαινιάζουμε την πρώτη διπλή προσφορά συνδυαστικών προϊόντων αερίου και ηλεκτρισμού και με επιπλέον υπηρεσίες», τόνισε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Φεντερίκο Ρέγκολα.

Από την πλευρά της ΕΝΙ, ο κ. Πιέτρο Γκαλίτσι συνέδεσε τη δραστηριότητα της ιταλικής εταιρείας με το στρατηγικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά και την εμπιστοσύνη της προς την ελληνική οικονομία, που όπως είπε, αναπτύσσεται τάχιστα, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη των μετόχων για τη διοίκηση της EΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί και για εμάς ως επενδυτές αυτό είναι σημαντικό. Θα έχουμε την ευκαιρία για εξαιρετικά πράγματα», είπε ο κ. Γκαλίτσι.

Στην εμπιστοσύνη των 300.000 πελατών της, οι οποίοι, όπως είπε, είναι πρόθυμοι να αγοράσουν συνδυαστικά πακέτα, αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Μάνος Εξαρχουλάκος, και περιέγραψε την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας ως τον πρώτο πάροχο ολοκληρωμένων ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών. Καθοριστική στην ανάπτυξη της εταιρείας, στα 17 χρόνια δραστηριότητάς της στην Ελλάδα αλλά και τη μετεξέλιξή της σε ολοκληρωμένο ενεργειακό πάροχο, είναι η τεχνογνωσία της ΕΝΙ με τα 9 εκατ. πελατών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή