Η σταρ του γαλλικού κινηματογράφου, Μπριζίτ Μπαρντό, διακρίνεται μετά βίας κατά την είσοδο της στο ξενοδοχείο Πλαζα της Νέας Υόρκης, στην οποία έχει μεταβεί για την πρεμιέρα της ταινίας Βίβα Μαρία του Λουί Μαλ, όπου πρωταγωνιστεί, το 1965. (AP Photo) 

Σε μια εικόνα που θα μπορούσε κάλλιστα να απεικονίζει μία καθημερινή σκηνή της σημερινής Συρίας, μια γυναίκα στέκεται μπροστά στα ερείπια του σπιτιού της στη Μαδρίτη, ενώ οι μάχες για τον έλεγχο της πόλης συνεχίζονται, κατά τον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο, το 1936. (AP Photo) 

Ο μετέπειτα υπουργός Προπαγάνδας του Τρίτου Ράιχ, Γιόζεφ Γκέμπελς, και η σύζυγος του, Μάγδα, λίγο μετά το  γάμο τους, στο Βερολίνο, το 1931. Ακριβώς πίσω από το ζεύγος διακρίνεται ο Αδόλφος Χιλτλερ, περίπου έναν χρόνο  πριν από την έναρξη της παντοδυναμίας του. (AP Photo) 

Η εμβληματική μορφή των Σκαθαριών, Τζον Λένον, και η σύζυγος του, Γιόκο Όνο, πραγματοποιούν την πρώτη τους κούρσα με ένα ειδικό όχημα για το χιόνι, στη χιονισμένη φάρμα του μουσικού του ροκ εν ρολ, Ρόνι Χόκινς, στο Οντάριο του Καναδά, το 1969. Το ζεύγος επισκέφθηκε τη φάρμα στο πλαίσιο μιας χριστουγεννιάτικης καμπάνιας για την ειρήνη. (AP Photo) 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ