Κεφαλογιάννη: Απροετοίμαστη η κυβέρνηση κατά την επίσκεψη Ερντογάν

Κεφαλογιάννη: Απροετοίμαστη η κυβέρνηση κατά την επίσκεψη Ερντογάν

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή κριτική στον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τα εθνικά συμφέροντα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άσκησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ολγα Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Ακραίως» κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν υπήρξε σωστά προετοιμασμένη και ότι «δεν υπηρέτησε τα εθνικά συμφέροντα»

 

Οπως ανέφερε η κ Κεφαλογιάννη, «καλέσαμε τον Ερντογάν για να θέσει για πρώτη φορά μέσα στη χώρα μας διμερή θέματα », σχολιάζοντας πως δεν έχει ξανατεθεί σε διμερές επίπεδο ζήτημα για τη Συνθήκη της Λωζάνης

Σχετικά με την εκλογή του μουφτή στη Θράκη, η κ.Κεφαλογιάννη τόνισε πως πρόκεται για είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα που πρέπει να τεθεί στο τραπέζι με απόλυτη σοβαρότητα.

Πρόσθεσε ακόμη πως «η Ν.Δ. θα στηρίξει τη διάταξη κατάργησης της Σαρίας. Η συζήτηση για το Μουφτή μπορεί να γίνει εφόσον δεν θα έχει δικαιοδοτικές αρμοδιότητες. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να συζητηθεί ψύχραιμα και όχι με τηλεοπτικούς όρους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή