Λίβερπουλ: Θεματικό μπαρ βασισμένο στο «Μόνος στο σπίτι» για τις γιορτές

Λίβερπουλ: Θεματικό μπαρ βασισμένο στο «Μόνος στο σπίτι» για τις γιορτές

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις ταινίες που μεγάλωσε τη γενιά της δεκαετίας του 90’ και συνδέθηκε με τα Χριστούγεννα, ήταν αναμφισβήτητα το «Μόνος στο σπίτι».

Ένα μπαρ στο Λίβερπουλ, εμπνεύστηκε από την ταινία και προσφέρει μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη εμπειρία για τις γιορτές, από τις 5 Δεκεμβρίου.

Η πρώην μπυραρία Cains, στο Baltic Triangle, του μεγάλου λιμανιού, μεταμορφώθηκε στο σπίτι του Κέβιν Μακάλιστερ. Με ένα γιγάντιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, γεμάτο από διάφορες παγίδες που είχε στήσει – στην ταινία – ο Κέβιν, συμπεριλαμβανομένου και του σχοινιού με τα μεταλλικά δοχεία βαφών να αιωρούνται πέρα δώθε.

Τα μουσικά events, την περίοδο των γιορτών, δίνουν και παίρνουν: Kenosha Kickers αλλά και DJ Rasp Live (με οκταμελή μπάντα). Βεβαίως, και οι σταθεροί DJs του μπαρ.

Για όλα αυτά, είμαστε ευγνώμονες στους Kip Piper και Danny Bolger, ιδιοκτήτες του Ghetto Golf (μόνον για ενήλικες), στο Μπίρμινχαμ και το Λίβερπουλ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή