ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-1

Αφιέρωμα: Ρεβεγιόν 2018

Πρωτότυπα finger food από τους καλύτερους Έλληνες σεφ. Σούπες, σαλάτες και πίτες σε μέγεθος μπουκιάς.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-2

Το πάρτι

Ρολό σπαλομπριζόλας με αρωματικά αλλά και πιτάκια με συκωτάκια, κάστανα και ρύζι. Το finger food ανανεώνεται για να νοστιμίσει τη βραδιά.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-3

Γιορτινά κοκτέιλ στο σπίτι

Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας με ένα δροσερό παντς. Θα ανοίξει την όρεξη αλλά και τη διάθεση μας.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-4

Πρωτοχρονιά με συριανά μαγειρέματα

Η μαγείρισσα Λίνα Φουρνιστάκη ετοίμασε φραγκολεβαντίνικο δείπνο για εκλεκτές περιστάσεις. Πρωταγωνιστής ο πετεινός με φουρνιστές πατάτες.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-5

Πολίτικοι μεζέδες δια χειρός Νίκης Χρυσανθίδου

Η αγαπημένη μαγείρισσα μας κάνει το τραπέζι και με όλη της τη μαεστρία ετοιμάζει, μεταξύ άλλων, συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι με καπνιστή πάπρικα, πολίτικη ψαροσαλάτα με γαριδούλες, μοσχαρίσια γλώσσα και μαγιονέζα αλλά και το περίφημο τσερκέζ ταβούκ (κοτοσαλάτα με καρύδια).


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-6

Στην κουζίνα με τον Γάλλο πρέσβη

Ο Κριστόφ Σαντεπί ξεχνά το πρωτόκολλο και φορά την ποδιά της κουζίνας για να μας ετοιμάσει κουνέλι με μουστάρδα αλλά και… σπετζοφάι.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-7

Γλυκός επίλογος

Εντυπωσιακά σε όψη όσο και νόστιµα σε γεύση, τα γλυκά του ρεβεγιόν -διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου- κάνουν γκράντε εµφάνιση µέσα σε µεγάλα γυάλινα µπολ και κλέβουν την παράσταση.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-8

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Στο πι & φι σκαρώνουμε ένα εντυπωσιακό brunch για να γιορτάσουμε την πρώτη μέρα του χρόνου.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-9

Εποχής: πορτοκάλι

Στην καλύτερή του εποχή το πορτοκάλι γίνεται σαλάτα με μέλι, μουστάρδα, μαραθόριζα, ελιές και Μοσχάτο. Ακόμα με το χυμό του εσπεριδοειδούς φτιάξαμε σούπα με καρότα και μπριζολάκια με καραμελωμένα κρεμμύδια.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-10

Ψαροφαγία από τον Λευτέρη Λαζάρου

Το σεβίτσε γίνεται παιχνιδάκι! Όλα τα μυστικά για τον νόστιμο ωμό ψαρομεζέ από τον μετρ του είδους.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ-11

Καθημερινά στο πιάτο μας

Οι σεφ του Γαστρονόμου ετοίμασαν το συνταγολόγιο του Ιανουαρίου με εύκολες και γρήγορες συνταγές. Στη φωτογραφία πικάντικες χοιρινές μπριζόλες με τεκίλα.

Κυκλοφορεί το Σάββατο με την Καθημερινή της Κυριακής!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή