5 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις ομορφότερες

5 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις ομορφότερες

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότερες από εμάς με το που πιάσει το κρύο αφήνουμε στην άκρη τα παιχνιδιάρικα φορεματάκια μας και χώνουμε βαθιά στη ντουλάπα μας τα πιο κοριτσίστικα κομμάτια, αφού τα τζιν και τα βαριά πουλόβερ γίνονται η καθημερινή μας ''στολή''. Από τη στιγμή μάλιστα που ο οίκος Balenciaga αναβάθμισε το αθλητικό φούτερ, αρκεστήκαμε στην εύκολη λύση.

Ωστόσο αυτές οι γιορτινές μέρες απαιτούν μια παραπάνω προσπάθεια στις εμφανίσεις μας και μας βάζουν στο τρυπάκι να επαναφέρουμε τα πιο θηλυκά κομμάτια, αλλά και να δώσουμε μια έξτρα πινελιά στα σύνολά μας ώστε να δείχνουν ομορφότερα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια μικρά ''κόλπα'' που ξεσηκώσαμε από τις ''ειδικές'' του στυλ και που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας.

1.Τα λευκά μποτάκια είναι από τα σταρ-κομμάτια της σεζόν και ένα έξυπνο τρικ για να δώσουμε ένα σοφιστικέ ύφος στα printed σύνολά μας, αλλά και ο καλύτερος εναλλακτικός τρόπος -αντί για ένα ζευγάρι κλασσικά μαύρα μποτάκια- για να φορέσουμε τα φλοράλ φορεματάκια μας στην καρδιά του χειμώνα.

5 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις ομορφότερες-1

2. Ξεχάστε το κλασσικό μαύρο παλτό ή το αγαπημένο σας μπλε μιλιτέρ σακάκι. Για τις γιορτές ένα μπροκάρ παλτό θα χαρίσει έξτρα πολυτέλεια στα σύνολά σας και φυσικά θα αποδείξει και το στυλ σας αν το συνδυάσετε έξυπνα με ένα printed σύνολο.

5 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις ομορφότερες-2

3. Η fashion editor Jeanette Madsen, μας δείχνει τον τρόπο να φορέσουμε το όμορφο καλοκαιρινό κρουαζέ φόρεμά μας τις γιορτές, συνδυάζοντάς το φανταστικά με ένα αυστηρό παντελόνι σε έντονο χρώμα.

5 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις ομορφότερες-3

4. Η πιο ρομαντική πρόταση της σεζόν, δεν είναι άλλη από μια μπλούζα από δαντέλα και μαύρη κορδέλα στο λαιμό μέσα από το  αγαπημένο μας ζεστό πουλόβερ, που θα χαρίσει στη στιγμή ένα πιο κοκριτσίστικο ύφος στο σύνολό μας.

5 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις ομορφότερες-4

5. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που πολλές φορές δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στις εμφανίσεις μας. Ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος για να κάνετε τις εμφανίσεις σας να δείχνουν ομορφότερες είναι οι κορδέλες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, και να δημιουργήσετε φιόγκους γύρω από την αλογοουρά σας ή γύρω από τα μανίκια ή το ντεκολτέ της μπλούζας σας.

5 έξυπνα κόλπα που θα κάνουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις ομορφότερες-5

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή