Οι καλύτεροι κουραμπιέδες της Αθήνας

Οι καλύτεροι κουραμπιέδες της Αθήνας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Rita’s Cookies. Λιώνουν στο στόμα. Όχι μεγαλύτεροι από δυο μπουκιές, μακρόστενοι και εξαιρετικά μπισκοτένιοι, με πολλά καβουρδισμένα αμύγδαλα και κορυφαίο γαλλικό βούτυρο. Διαθέσιμοι και χωρίς άχνη.

Δομοκού 40Α1, Παλαιά Κοκκινιά, Τ/210-49.12.323. 


Μέλισσα. Μπουκίτσες με ολόκληρο αμύγδαλο, πρόβειο βούτυρο, βιολογικό αλεύρι και ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.

Εθνάρχου Μακαρίου 43, Περιστέρι, Τ/210-57.59.684. 


Φλέιβορ. Καλό μέγεθος, δεν είναι για μια μπουκιά. Πολύ τραγανοί, περιέχουν χοντροσπασμένα αμύγδαλα και φτιάχνονται με αγελαδινό βούτυρο.

Ερμού και Νίκης 10, Σύνταγμα, Τ/210-32.37.736, Λ. Παπάγου 99, Ζωγράφου, Τ/210-77.84.207, Κοραή 3, Νέα Σμύρνη, Τ/210-93.42.457, Θησέως 72, Καλλιθέα, Τ/210-95.60.558, και σε 6 ακόμα σημεία στην Αθήνα.


Στάνη. Μεγαλούτσικοι, λευκοί στο εσωτερικό, με κρατσανιστά αμύγδαλα ολόκληρα. Φτιάχνονται με πρόβειο βούτυρο και ανθόνερο.

Μ. Κοτοπούλη 10, Ομόνοια, Τ/210-52.33.637.


Sweet Alchemy. Οι πιο ιδιαί- τεροι, τραγανοί και βουτυρένιοι, με γλάσο βανίλιας ως επικάλυψη. 

Ηροδότου 24, Κολωνάκι, Τ/210-72.40.205.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή