«Τελικοί» του ΠΑΟ στις δικαστικές αίθουσες

«Τελικοί» του ΠΑΟ στις δικαστικές αίθουσες

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις δικαστικές αίθουσες θα δώσει αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έναν αγώνα διαρκείας, πολύ πιο σημαντικό απ’ αυτόν που έχει την Πέμπτη στη Λαμία για το Κύπελλο, στο τελευταίο ματς του 2017. Οι «πράσινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν ένα μπαράζ προσφυγών, αρχής γενομένης σήμερα με την υπόθεση του Τελάντερ. Θα ακολουθήσει αύριο η εκδίκαση της προσφυγής του Βέμερ, ενώ την Πέμπτη θα πάρουν σειρά οι υποθέσεις των Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο που είναι και οι πιο επίφοβες για αφαίρεση βαθμών, καθώς με τον Τελάντερ φαίνεται να υπάρχει μια καλή συνεννόηση και είναι πιθανό να προκύψει νέος διακανονισμός πριν από τη σημερινή εκδίκαση. Η προσφυγή του Βέμερ, όπως και κάποιες άλλες που αναμένεται να πάρουν σειρά σύντομα, είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Θα εκδικαστούν, θα καταλογιστεί ένα ποσό σε δόσεις και μόνο εάν δεν πληρωθούν στην ώρα τους, θα προκύψει κίνδυνος τιμωρίας.

Οι περιπτώσεις των Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο (για την πρώτη θητεία του) είναι πιο προχωρημένες και εάν δεν βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Παναθηναϊκό εφόσον οι παίκτες επιμείνουν στην πολιτική της πίεσης μέσω αφαίρεσης βαθμών. Γίνεται μια προσπάθεια να μπει ένα ποσό άμεσα στους λογαριασμούς τους έναντι των οφειλομένων, ώστε να εμφανιστούν πιο διαλλακτικοί στην πρόταση για νέο διακανονισμό.

Στις δικαστικές αίθουσες είναι πιθανό να φτάσει και το θέμα του Κουτρουμπή. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός δεν αποδέχθηκε την πρόταση να λύσει το συμβόλαιό του εισπράττοντας μόνο 120.000 ευρώ για τα δεδουλευμένα, αλλά εμφανίζεται να διεκδικεί άλλες 200.000 ευρώ που αντιστοιχούν στα όσα έχει λαμβάνειν μέχρι το τέλος της περιόδου.

Στις επαφές που είχαν με τον δικηγόρο του οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ενημερώθηκαν ότι εάν δεν προταθεί μια καλύτερη λύση, θα κατατεθεί άμεσα προσφυγή. Αντίθετα, θετική εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του μάνατζερ του Γιόχανσον σε σουηδική ιστοσελίδα, όπου εμφανίστηκε πρόθυμος να στηρίξει μέχρι τέλους το πλάνο σωτηρίας: «Ποτέ δεν θα φεύγαμε με προσφυγή. Δεν το έχουμε σκεφτεί καν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα που βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Η ιστορία του συλλόγου δείχνει ότι έχει κάθε πιθανότητα να ανατρέψει τα πάντα. Ο Γιόχανσον θα φύγει μόνο μέσω πώλησης, όπως συμβαίνει για όλους τους παίκτες σε όλες τις ομάδες του κόσμου».

• Αν και ο Βλαχοδήμος αποχαιρέτησε τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι.

• Τέσσερις ομάδες, δύο από την Ευρώπη και δύο από την πατρίδα του, ενδιαφέρονται για τον Μολέντο σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα. Η μόνη, πάντως, που έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό είναι η Ιντερνασιονάλ, αλλά με ένα ποσό που δεν ικανοποιεί ούτε την ομάδα ούτε τον παίκτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή