Flashback στην 20η Δεκεμβρίου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 20η Δεκεμβρίου-1

Ένας άνδρας κρατάει στα χέρια του δύο κροταλίες κατά τη διάρκεια λειτουργίας, σε κάποια εκκλησία της Ατλάντα, το 1972. Η θρησκευτική πρακτική του «χειρισμού» των φιδιών αποτελεί μία «περιθωριακή» διαδικασία στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία διεξάγεται κυρίως σε απομονωμένες εκκλησίες αγροτικών περιοχών της χώρας. Λόγω του κινδύνου που εγείρει για τους ανθρώπους που παρακολουθούν το ιδιαίτερο αυτό θέμα, η πρακτική αυτή είναι απαγορευμένη στις περισσότερες πολιτείες που συναντάται, με αποτέλεσμα να λαμβάνει χώρα κυρίως σε σπίτια πιστών. (ΑP Photo)

Flashback στην 20η Δεκεμβρίου-2

O θρυλικός μπασίστας των «Σκαθαριών», Πολ Μακάρντνεϊ, δαγκώνει μία τούρτα σε σχήμα μπάσου, κατά τη διάρκεια κάποιας βράβευσης του για την ευρύτερη προσφορά του στη βρετανική μουσική, στο Λονδίνο, το 1987. (AP Photo)

Flashback στην 20η Δεκεμβρίου-3

Ο «Γάλλος Έλβις», Τζόνι Χαλιντέι, και η σύζυγος του, η δημοφιλής Γαλλίδα ποπ τραγουδίστρια Σιλβί Βαρτάν, κάθονται παρέα με την Ελληνοαμερικανίδα υψίφωνο Μαρία Κάλλας, σε μια συνάντηση εκ διαμέτρου αντίθετων μουσικών ειδών, στο Παρίσι, το 1967. (AP Photo/Marqueton) 

Flashback στην 20η Δεκεμβρίου-4

Η όψη ενός κατεστραμμένου κτιρίου της πολωνικής πόλης της Λούμπλιν μαρτυρά τη σφοδρότητα της επέλασης της ναζιστικης πολεμικής από τη χώρα, το 1940.(AP Photo/Al Steinkopf) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή