Παράταση στη διαιτησία μεταξύ της Ελληνικός Χρυσός και του Δημοσίου

Παράταση στη διαιτησία μεταξύ της Ελληνικός Χρυσός και του Δημοσίου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εσωτερική διαιτησία αφορά τη δράση που ξεκίνησε από το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατά της θυγατρικής της εταιρείας, Hellas Gold S.A. 

Η παράταση έγινε κατόπιν αιτήματος της διαιτητικής επιτροπής και κατόπιν συμφωνίας της Hellas Gold S.A. και των υπουργείων.

Όπως σημειώνει στη ανακοίνωσή της η Eldorado Gold, η εταιρία διατηρεί την πεποίθηση ότι η τρέχουσα διαιτησία θα αποδείξει την προσήλωσή της σε όλους τους υφιστάμενους νόμους και κανονισμούς.

Και καταλήγει: «Η εταιρεία διατηρεί την πεποίθηση ότι η τρέχουσα διαιτητική διαδικασία, θα καταδείξει την προσήλωσή της στο ισχύον νομικό και κανονιστικό πλαίσιο. Η Εταιρεία πιστεύει ότι, μέσω του ανοιχτού διαλόγου, τα δύο μέρη θα καταλήξουν σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση,  Η Εταιρία πιστεύει ότι με ανοικτό διάλογο και τα δύο μέρη θα έρθουν σε μία αμοιβαία αποδεκτή λύση ώστε ώστε να καταστεί δυνατή η πλήρης και αποτελεσματική ανάπτυξη των μεταλλευτικών της δραστηριοτήτων, στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στην Χαλκιδική»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή