Μπάσκετ: «Εφυγε» στα 72 ο Τάσσος Στεφάνου

Μπάσκετ: «Εφυγε» στα 72 ο Τάσσος Στεφάνου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τάσσος Στεφάνου, επί σειράν ετών αθλητής και παράγοντας του Παναθηναϊκού, έφυγε από τη ζωή στα 72 χρόνια του, ύστερα από μεγάλη μάχη μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του και στην «πράσινη» οικογένεια. Βρισκόταν από το 1957 στον σύλλογο, αρχικά ως αθλητής (κατακτώντας το πρωτάθλημα το 1967) και εν συνεχεία ως παράγοντας, ενώ είναι κι εκείνος που «βάφτισε» «Τάφο του Ινδού» το κλειστό της ομάδας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ακούραστο εργάτη του Παναθηναϊκού, άνθρωπο με απαράμιλλο πάθος, αγάπη και υπόδειγμα ανδρός, τον χαρακτήρισε σε δήλωσή του ο Δ. Γιαννακόπουλος. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στο Φόδελε της Κρήτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή