Καθησυχαστικός ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ για τα μολυσμένα τρόφιμα

Καθησυχαστικός ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ για τα μολυσμένα τρόφιμα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευτούν οι καταναλωτές μετά τις απειλές για επιμόλυνση προϊόντων με υδροχλωρικό οξύ, μίλησε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Τσιάλτας.

«Ο απλούστερος τρόπος προστασίας των καταναλωτών είναι η απομάκρυνση των προϊόντων από τα ράφια» επεσήμανε ο κ. Τσιάλτας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει πρόβλημα», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ .«Η απειλή συνίσταται στο ότι λένε πως θα βάλουν στα ράφια κάποια προϊόντα που έχουν ήδη αγοράσει», είπε, προσθέτοντας ότι, «εμείς φροντίζουμε να μην υπάρξουν αυτά τα προϊόντα στα ράφια». 

Ο κ. Τσιάλτας τόνισε ότι η απειλή αφορά μόνο στις αλυσίδες σουπερ μάρκετ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ενώ όπως είπε, το χρονικό διάστημα της απειλής είναι 20 με 25 Δεκεμβρίου, συνεπώς, όσοι καταναλωτές έχουν αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα νωρίτερα, είναι ασφαλείς.

Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ σημείωσε παράλληλα ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες συνεργάζονται άψογα για την απομάκρυνση των συγκεκριμένων προϊόντων από τα ράφια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή