Αφιέρωμα: Ρεβεγιόν 2018
Πρωτότυπα finger food από τους καλύτερους Έλληνες σεφ. Σούπες, σαλάτες και πίτες σε μέγεθος μπουκιάς.


Το πάρτι
Ρολό σπαλομπριζόλας με αρωματικά αλλά και πιτάκια με συκωτάκια, κάστανα και ρύζι. Το finger food ανανεώνεται για να νοστιμίσει τη βραδιά.


Γιορτινά κοκτέιλ στο σπίτι
Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας με ένα δροσερό παντς. Θα ανοίξει την όρεξη αλλά και τη διάθεση μας.


Πρωτοχρονιά με συριανά μαγειρέματα
Η μαγείρισσα Λίνα Φουρνιστάκη ετοίμασε φραγκολεβαντίνικο δείπνο για εκλεκτές περιστάσεις. Πρωταγωνιστής ο πετεινός με φουρνιστές πατάτες.


Πολίτικοι μεζέδες δια χειρός Νίκης Χρυσανθίδου
Η αγαπημένη μαγείρισσα μας κάνει το τραπέζι και με όλη της τη μαεστρία ετοιμάζει, μεταξύ άλλων, συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι με καπνιστή πάπρικα, πολίτικη ψαροσαλάτα με γαριδούλες, μοσχαρίσια γλώσσα και μαγιονέζα αλλά και το περίφημο τσερκέζ ταβούκ (κοτοσαλάτα με καρύδια).


Στην κουζίνα με τον Γάλλο πρέσβη
Ο Κριστόφ Σαντεπί ξεχνά το πρωτόκολλο και φορά την ποδιά της κουζίνας για να μας ετοιμάσει κουνέλι με μουστάρδα αλλά και... σπετζοφάι.


Γλυκός επίλογος
Εντυπωσιακά σε όψη όσο και νόστιµα σε γεύση, τα γλυκά του ρεβεγιόν -διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου- κάνουν γκράντε εµφάνιση µέσα σε µεγάλα γυάλινα µπολ και κλέβουν την παράσταση.


Ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Στο πι & φι σκαρώνουμε ένα εντυπωσιακό brunch για να γιορτάσουμε την πρώτη μέρα του χρόνου.


Εποχής: πορτοκάλι
Στην καλύτερή του εποχή το πορτοκάλι γίνεται σαλάτα με μέλι, μουστάρδα, μαραθόριζα, ελιές και Μοσχάτο. Ακόμα με το χυμό του εσπεριδοειδούς φτιάξαμε σούπα με καρότα και μπριζολάκια με καραμελωμένα κρεμμύδια.


Ψαροφαγία από τον Λευτέρη Λαζάρου
Το σεβίτσε γίνεται παιχνιδάκι! Όλα τα μυστικά για τον νόστιμο ωμό ψαρομεζέ από τον μετρ του είδους.


Καθημερινά στο πιάτο μας
Οι σεφ του Γαστρονόμου ετοίμασαν το συνταγολόγιο του Ιανουαρίου με εύκολες και γρήγορες συνταγές. Στη φωτογραφία πικάντικες χοιρινές μπριζόλες με τεκίλα.

Κυκλοφορεί το Σάββατο με την Καθημερινή της Κυριακής!

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ