Παναθηναϊκός: Κέρδισε χρόνο για Τελάντερ

Παναθηναϊκός: Κέρδισε χρόνο για Τελάντερ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέρασε χωρίς να πληγωθεί ο Παναθηναϊκός τον πρώτο από τους πέντε σκοπέλους που θα βρει στη φουρτουνιασμένη ρότα του αυτή την εβδομάδα. Η εκδίκαση της υπόθεσης του Τελάντερ οδηγήθηκε με συμφωνία και των δύο πλευρών σε αναβολή για τις 11 Ιανουαρίου, δίνοντας στους «πράσινους» μια βαθιά ανάσα στην προσπάθειά τους να διαχειριστούν καλύτερα τη συγκεκριμένη οφειλή. Για να πειστεί η πλευρά του Δανού αμυντικού να δώσει μια νέα πίστωση χρόνου, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ορισμένα από τα χρήματα της οφειλόμενης δόσης και δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα παρουσιάσει εγγράφως ένα πλάνο για την εξόφληση της συνολικής οφειλής μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο και όχι μέσα σε τρία που ήταν η αρχική πρότασή του.

Στον ίδιο άξονα κινούνται οι διαπραγματεύσεις με τους υπόλοιπους παίκτες, που θα πάρουν σειρά σήμερα και αύριο. Οι «πράσινοι» εκτιμούν ότι και οι τέσσερις υποθέσεις που εκκρεμούν (σήμερα του Βέμερ, αύριο των Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο) θα οδηγηθούν κοινή συναινέσει σε αναβολή για τον Ιανουάριο, αλλά αυτό δεν μένει παρά να αποδειχθεί στην πράξη. Πιο δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του Εσιέν, ο οποίος εμφανίζεται ενοχλημένος από τη μη τήρηση των διακανονισμών και τις καθυστερήσεις. Η καταβολή ενός μικρού ποσού έναντι των οφειλομένων θα βοηθήσει στο να είναι πιο διαλλακτικοί οι εκπρόσωποι των τεσσάρων παικτών και απ’ ό,τι φαίνεται ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει τα απαιτούμενα χρήματα που θα τον βοηθήσουν να πάρει μια νέα πίστωση χρόνου.

Πολύ πιο πιεστική μπορεί να αποδειχθεί η περίπτωση του Κουτρουμπή, ο οποίος κατέθεσε τελικά προσφυγή διεκδικώντας περίπου 320 χιλ. ευρώ και, ακριβώς επειδή έχει εν ισχύι συμβόλαιο και μία δόση του δεν έχει πληρωθεί στο σύνολό της, μπορεί να σφίξει τη θηλιά στον λαιμό της ομάδας. Για να πιέσει τις καταστάσεις, ο 27χρονος αμυντικός ζητεί απαγόρευση μεταγραφών και αφαίρεση τριών βαθμών για όσο διάστημα υφίσταται η οφειλή. Οταν φτάσει η ώρα της εκδίκασης, ο Παναθηναϊκός οφείλει να έχει καταβάλει όλο το ποσό των δεδουλευμένων (περίπου 120 χιλ. ευρώ) για να αποφύγει τις άμεσες επιπτώσεις. Ο Κουτρουμπής είναι φανερά ενοχλημένος και μοιάζει αποφασισμένος να τραβήξει το σκοινί στα άκρα. Χθες, μάλιστα, με μια αιχμηρή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άφησε με το υστερόγραφό του αιχμές για τον Ουζουνίδη: «Ρουφιάνε, βάλε κάνα δόντι και μετά με πιάνεις στο στόμα σου. ΥΓ.: Τον σωτήρα-ψυχολόγο και τα μάτια σας».

• Και η Εστουντιάνδες δείχνει ενδιαφέρον για τον Τσάβες, με την Ταγέρες να παραμένει μέχρι στιγμής πιο «ζεστή» στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού. Η Ντιναμό Κιέβου εμφανίζεται έτοιμη να κάνει επίσημη πρόταση για τον Μολέντο.

• Σύμφωνα με ανάρτηση Ισπανού δημοσιογράφου, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μασούντ, αλλά τέτοια εξέλιξη μοιάζει απίθανη λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή