ΑΝΕΛ προς Γιούνκερ: «Κακοήθεια η εξίσωση με το νεοναζιστικό κόμμα της Αυστρίας»

ΑΝΕΛ προς Γιούνκερ: «Κακοήθεια η εξίσωση με το νεοναζιστικό κόμμα της Αυστρίας»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναφορά του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Πάνο Καμμένο σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιούνκερ, κληθείς να σχολιάσει το πώς μπορεί να συνεργαστεί με τους υπουργούς που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Κουρτς έκανε αναφορά στον κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα. «Θα συνεργαστούμε με όλους τους υπουργούς της Αυστρίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως συνεργάζομαι άλλωστε με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα και όπως έχω συνεργαστεί και με τα ακροδεξιά κόμματα στη Βουλγαρία και τη Σλοβενία» σημείωσε ο κ. Γιούνκερ.

«Οι εκλεκτικές σχέσεις του κ. Γιούνκερ με την αυστριακή και νεοναζιστική ακροδεξιά δεν κρύβονται, όσο και αν προσπαθεί να βρει ανυπόστατες και σαθρές δικαιολογίες. Είναι κακοήθεια εκ μέρους του Προέδρου της Κομισιόν να εξισώνει το νεοναζιστικό κόμμα της Αυστρίας με το κεντρώο και πατριωτικό κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αναζητώντας άλλοθι για να δικαιολογήσει τη στάση του.

Και είναι δυστυχώς προφανέστατο ποιοι πολιτικοί ενισχύουν με τη στάση τους την ακροδεξιά στην Ευρώπη. Και μετά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα…» επισημαίνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή