Τη Μάνδρα επισκέφθηκε η Γεννηματά

Τη Μάνδρα επισκέφθηκε η Γεννηματά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πρέπει να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, αλλά πρέπει να παρθούν και ενδιάμεσα μέτρα, έτσι ώστε να μην είναι ανοχύρωτη πόλη η Μάνδρα απέναντι σε μια νέα φυσική καταστροφή, γιατί ο χειμώνας είναι μπροστά», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέφτηκε σήμερα την περιοχή.

«Πρέπει να στηριχθούν οι κάτοικοι χωρίς άλλη πια καθυστέρηση και γραφειοκρατία και οικονομικά και με την οικοσκευή», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά που περιόδευσε στην περιοχή συνοδευόταν από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, την πρώην αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Γιάννη Μανιάτη, το Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τη Νάντια Γιαννακοπούλου κ.ά.

«Είμαστε στο πλευρό και των ανθρώπων και του Δήμου με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο που εμείς διαθέτουμε. Είτε είναι υλικό, είτε είναι πολιτικό, μέσα από την πίεση που μπορούμε να ασκήσουμε -από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο- απέναντι στη κυβέρνηση», τόνισε.

«Ακούσαμε τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του τις προηγούμενες μέρες να λένε πάλι λόγια πολλά. Αλλά ουσία δεν υπάρχει. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, υπάρχει γραφειοκρατία, δεν υπάρχει πραγματική στήριξη του Δήμου, δεν είπαν λέξη για τη χειμερία νάρκη στην οποία είχε πέσει η πολιτική προστασία», επεσήμανε η κ. Γεννηματά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή