Συνέντευξη Τύπου του Γ.Πατούλη με θέμα τις δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοφωνίας

Συνέντευξη Τύπου του Γ.Πατούλη με θέμα τις δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοφωνίας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη, την ερχόμενη Παρασκευή τα γραφεία της Ένωσης, με θέμα τις δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοφωνίας και τη μη καταβολή τέλους χαρτοσήμου

Με στόχο την αναζήτηση της καλύτερης δυνατής λύσης στο πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με την επιβολή τελών χαρτοσήμου στο σταθμό Αθήνα 9,84 και τη δέσμευση λογαριασμών του, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 1:30 μ.μ., στην ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8).

Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που αφορά στο σύνολο των δημοτικών επιχειρήσεων ραδιοφωνίας ο κ. Πατούλης πήρε αυτή την πρωτοβουλία, προκειμένου να κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση.

Στη συνέντευξη τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί και με τη συμμετοχή εκπροσώπων αρμόδιων φορέων, θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων και η στοιχειοθετημένη νομική θέση με βάση την οποία τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης δεν υπόκεινται στην υποχρέωση καταβολής τέλους χαρτοσήμου.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή